Εσείς ξέρετε την Amira Willighagen; (video)

Γωγώ Φούντα
Εσείς ξέρετε την Amira Willighagen; (video)

Σας βεβαιώνουμε ότι κάτι τέτοιο σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί!

Δεν ξέρουμε αν το έχετε καταλάβει, αλλά τον τελευταίο καιρό η ελληνική τηλεόραση έχει κατακλυστεί από διαφόρων ειδών shows τα οποία έχουν σκοπό να αναδείξουν ταλέντα και προσωπικότητες απλών καθημερινών ανθρώπων, οι οποίοι ζουν ανάμεσά μας!

Και όσο κι αν υπάρχουν κάποιοι που τα shows αυτά τα μισούν, αν και κρυφά είμαστε σίγουροι ότι τα παρακολουθούν, υπάρχουμε κι εμείς, που και τα βλέπουμε, μας αρέσουν και συμπάσχουμε με τον εκάστοτε υποψήφιο star! Και μιας και αγαπάμε τόσο πολύ τα νέα ταλέντα, το εξελίξαμε λίγο παραπάνω το θέμα, και τώρα πια ψαχουλεύουμε και τα... διαμαντάκια του εξωτερικού!

Χθες λοιπόν, εκεί που καθόμουν με μία φίλη μου και χαζεύαμε στο Youtube είπαμε να κάνουμε ένα μίνι γκάλοπ, μεταξύ μας πάντα, προκειμένου να δούμε αν οι Έλληνες έχουν περισσότερο ταλέντο από όλους τους υπόλοιπους! Μπορεί βέβαια να μην καταλήξαμε, γιατί υπάρχουν τόσο πολλοί εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες εκεί έξω, αλλά ανακαλύψαμε την Amira Willighagen και ευχαριστούμε πολύ το... Youtube γι' αυτό!

Η Amira λοιπόν, είναι μία μικρή Ολλανδέζα, καμία σχέση με τυρί, η οποία στα 9 της χρόνια κατάφερε να στεφθεί νικήτρια στο περσινό Holland's Got Talent. Αν νομίζετε ότι η όμορφη μικρούλα είναι απλά ένα χαριτωμένο παιδί με γλυκιά φωνούλα η οποία έκανε την κριτική επιτροπή να χαμογελάσει και να περάσει καλά, κάνετε τεράστιο λάθος. Η Amira διαθέτει μία μαγευτική φωνή, χωρίς καμία υπερβολή, η οποία δεν ενθουσίασε μόνο τους κριτές του show, αλλά και ολόκληρη τη χώρα! Mάλιστα, ακόμη και ο σκληροπυρηνικός κριτής του Britain's Got Talent, Simon Cowell υποκλίθηκε στο ταλέντο της και την αποκάλεσε ολοκληρωτικό αστέρι!

Δείτε το video με την Amira... εν δράσει και θα καταλάβετε τι εννοούμε!

Διαβάστε ακόμη:

Έρευνα που θα συζητηθεί: Ποιο είναι το ιδανικό γυναικείο σώμα, σύμφωνα με τους άντρες;

Γνωρίστε τον άντρα που έκανε 100 (!) πλαστικές για να μοιάζει στο αγόρι της Barbie, Ken!