Παιχνίδια της ζωής: Ο μακαρίτης ήταν δίγαμος και η γυναίκα του το έμαθε με ένα τηλεφώνημα

Παιχνίδια της ζωής: Ο μακαρίτης ήταν δίγαμος και η γυναίκα του το έμαθε με ένα τηλεφώνημα

Κι όμως υπάρχουν και αυτά...

Η Linda μόλις 47 ετών ήταν παντρεμένη με τον χρηματιστή Liam Coughlan με τον οποίο μάλιστα έχει και δυο παιδιά. Ως εδώ όλα καλά. Κάποια στιγμή στην προσπάθειά της να μιλήσει με τον σύζυγό της κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας στη Βιέννη και όπως την ενημέρωσαν ο Liam δεν εμφανίστηκε στην δουλειά και μάλιστα βρέθηκε νεκρός από φυσικά αίτια στο διαμέρισμά του.

Κάπου εκεί άρχισαν τα πράγματα να περιπλέκονται. Εκείνη σοκαρίστηκε από την είδηση και μάλιστα εξεπλάγην από το γεγονός ότι κανείς δεν την ειδοποίησε. Κάπως έτσι έγιναν και τα αποκαλυπτήρια μιας και ο υπάλληλος της είπε ότι η γυναίκα του έχει ήδη ενημερωθεί.

Όπως αποκάλυψε η Linda " Επέμενα ότι εγώ είμαι η σύζυγός του και ότι δεν με ενημέρωσαν ποτέ και βέβαια ο υπάλληλος μου ζήτησε να μην τον ξαναενοχλήσω".

Τι είχε γίνει; Η Αστυνομία της Βιέννης είχε ενημερώσει την δεύτερη σύζυγο, ηλικίας 31 ετών που ζει επίσης στην Ιρλανδία. Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση αλλά κανείς δεν ήθελε να πάρει διαζύγιο και κυρίως ο σύζυγος για οικονομικούς λόγους, μιας και η μισή του περιουσία θα πήγαινε στη Linda.

Ο ίδιος, λοιπόν, είχε ξαναπαντρευτεί, είχε κάνει και ένα παιδί χωρίς να έχει πει τίποτα στην πρώτη του σύζυγο ενώ ήταν συνεπείς στις οικονομικές του υποχρεώσεις... Τα σχόλια δικά σας...

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το πιο χαζό tweet που έχει γίνει ποτέ και ανήκει σε 20χρονη κοπέλα