Tι μας συμβαίνει όταν ερωτευόμαστε; Μία ταινία μικρού μήκους που δείχνει τη γυμνή αλήθεια

Γωγώ Φούντα
Tι μας συμβαίνει όταν ερωτευόμαστε; Μία ταινία μικρού μήκους που δείχνει τη γυμνή αλήθεια

Όλες οι αλλόκοτες και παράξενες συμπεριφορές, εξηγούνται!

Ας είμαστε ειλικρινείς: Όταν ερωτευόμαστε, τίποτα δεν είναι φυσιολογικό και όλα, όταν λέμε όλα το εννοούμε, παύουν να λειτουργούν, απλά και λογικά, μιας και η... παράνοια του έρωτα και των συναισθημάτων κυριαρχεί!

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει και από τον ίδιο σας τον εαυτό, αλλόκοτες συμπεριφορές και αντιδράσεις όταν το αντικείμενο του πόθου είναι μπροστά! Άλλοι το παίζουμε... μοιραίοι, άλλοι καταπίνουμε τη γλώσσα τους, άλλοι κάνουμε την μία γκάφα μετά την άλλη και στο τέλος απλά αναρωτιόμαστε τι στο καλό μας έπιασε και είχαμε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά!

Ε λοιπόν, 2 φοιτητές Τέχνης και Σχεδίου του Πανεπιστημίου Ringling Josiah Haworth, οι Joon Shik Song και Joon Soo Song, έθεσαν το θέμα επί... τάπητος και αποφάσισαν να εξηγήσουν με μία ταινία μικρού μήκους, τι πραγματικά συμβαίνει στα άδυτα του εγκεφάλου μας, όταν αντικρίζουμε το άτομο με το οποίο είμαστε ερωτευμένοι!

Πρόκειται για μία αέναη μάχη του αριστερού ημισφαιρίου, δηλαδή της λογικής, και του δεξιού, δηλαδή του συναισθήματος. Ποιος κερδίζει τελικά; Ή μήπως πρέπει αυτά τα 2 να συνεργαστούν προκειμένου να μπορέσουμε να γίνουμε γοητευτικοί και επιθυμητοί; Δείτε το video και όλες σας οι απορίες θα λυθούν!

Διαβάστε ακόμη:

Ραντεβού με τις «Πυθίες της Αθήνας»: Καφές, ματζούνια, ξεμάτιασμα και μαύρα μπαστούνια

Τι γίνεται αν βάλεις 2 εντελώς άγνωστους να φιληθούν; Το video που θα σας φτιάξει την μέρα