9 μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου που θα σου αλλάξουν τη ζωή

9 μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά σου που θα σου αλλάξουν τη ζωή

Ξεκίνησε από σήμερα κιόλας

1. Κοιμήσου περισσότερες ώρες. O ύπνος σε ηρεμεί και επιτρέπει στο μυαλό σου να ξεκουραστεί από τις αρνητικές σκέψεις.

2. Γράψε ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Η ευγνωμοσύνη μας κάνει περισσότερο χαρούμενους. Γράψε σε μια φίλη σου που είστε μαζί πολλά χρόνια πόσο εκπληκτική είναι μαζί σου.

3. Απομακρύνσου από το smart phone σου. To ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να μην κοιτάς τα social media, αλλά αν το προσπαθήσεις θα καταλάβεις πόσο λιγότερο άγχος θα έχεις μέσα στη μέρα.

4. Χάρισε ένα κομπλιμέντο... σε σένα. Είναι σύνηθες να είμαστε σκληροί με τον εαυτό σου. Είναι προτιμότερο, όμως, να του φερόμαστε όπως φερόμαστε και στους φίλους μας. Δώσε σε στον εαυτό σου συγχαρητήρια για κάτι που κατάφερες στα επαγγελματικά ή απλά για το ότι σήμερα έφτιαξες τέλεια τα μαλλιά σου!

5. Ξεκίνησε μαθήματα χορού. Η ενέργεια που θα δώσει στο σώμα σου θα φέρει θετικές σκέψεις στο μυαλό σου

6. Προγραμμάτισε απολύτως τίποτα στην ατζέντα σου.| Για κάποιες ώρες της ημέρας μην κανονίσεις τίποτα. Καλύτερα κάτσε σπίτι και αφιερώσου σε σένα και σε αυτά που σου αρέσουν.

7. Πιες περισσότερο νερό. Αυτή η συνήθεια υπάρχει σε κάθε λίστα ευ ζην γιατί βοηθάει. Εσένα, το σώμα σου και το μυαλό σου.

8. Έλεγξε τον τραπεζικό σου λογαριασμό online καθημερινά. Για να αποφεύγεις το άγχος με τα οικονομικά σου κάνε καθημερινό έλεγχο, που θα σου δώσει το συναίσθημα ότι ελέγχεις αυτό το κομμάτι της ζωής σου.

9. Κανόνισε συνάντηση με τις φιλενάδες σου τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Οι έρευνες δείχνουν πως η ανυπομονησία για ένα ευχάριστο γεγονός μας κάνει χαρούμενους.

Διάβασε ακόμη:

Οι 22 +1 συνήθειες των ευτυχισμένων ανθρώπων: Αν μπορούν οι άλλοι, μπορείς & εσύ!