Το νέο app για iPhone θα σας βοηθήσει να... μην πέφτετε πάνω σε όσους αντιπαθείτε!

Γωγώ Φούντα
Το νέο app για iPhone θα σας βοηθήσει να... μην πέφτετε πάνω σε όσους αντιπαθείτε!

Ποιος είπε ότι τα social media φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά;

Αν νομίζατε ότι τα social media δημιουργήθηκαν για να φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και να επαναφέρουν στη ζωή μας άτομα τα οποία ίσως είχαμε χάσει, για να μην αναφερθούμε σε όλα αυτά τα check in τα οποία μοναδικό σκοπό έχουν να δώσουν... θέση και τοποθεσία προκειμένου όποιος ενδιαφέρεται να έρθει να μας βρει, οι... αντικοινωνικοί και μισάνθρωποι της τεχνολογίας, μόλις απέκτησαν την εφαρμογή που πραγματικά φτιάχτηκε γι' αυτούς.

Το Cloak app για iOS λοιπόν, είναι μία εφαρμογή η οποία σε βοηθά να αποφεύγεις όλους αυτούς που δεν συμπαθείς ενώ για την ώρα το ειδικό application υπάρχει μόνο για το Instagram και το Foursquare! Πώς λειτουργεί; Περνάς εσύ λοιπόν τα ονόματα αυτών που δε θες να βλέπεις ούτε ζωγραφιστούς, και κάθε φορά που είσαι κάπου έξω, η εφαρμογή σε ειδοποιεί σε περίπτωση που κάποιος από τη λίστα σου είναι σε... απόσταση αναπνοής! Να τονίσουμε εδώ, ότι την απόσταση... αποφυγής την ρυθμίζει ο εκάστοτε χρήστης!

Και επειδή, όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, η ζήτηση και το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο, οι δημιουργοί της εφαρμογής, ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν σύντομα να εξαπλωθούν και στο facebook ενώ αποκλείουν το Twitter, μιας και θεωρούν ότι οι χρήστες του Twitter δε χρησιμοποιούν και πολύ την τοποθεσία τους!

Μισάνθρωποι όλου του κόσμου, ενωθείτε!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε ένα μωρό 8μηνών που ζυγίζει το ίδιο με ένα 6χρονο παιδί

Πήγε να φιλήσει τη χελώνα και δείτε τι έπαθε! (φωτό)