Δείτε ποιά ξόδεψε 25.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στη Jennifer Lawrence

Δείτε ποιά ξόδεψε 25.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάσει στη Jennifer Lawrence

Θα έκανε τα πάντα για γίνει σαν την μεγάλη star

 

 

 

Η Kitty είναι μόλις 30 ετών, μητέρα ενός παιδιού και μέσα σε ένα μήνα έκανε τις ακόλουθες επεμβάσεις: λιποαναρρόφηση στο σώμα και στο πρόσωπο, αυξητική στήθους, ρινοπλαστική, ενώ βαλε μοσχεύματα στα μάγουλα και στους γλουτούς της. Γιατί τα έκανε όλα αυτα; Μα για να μοιάσει στην αγαπημένη της σταρ, Jennifer Lawrence, που την θαυμάζει όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά και για την προσωπικότητά της, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της.

irene

Μάλιστα, θέλοντας να εξηγήσει για ποιο λόγο μπήκε στην διαδικασία αυτή που την στοίχισε περίπου 25.000 δολάρια, είπε πως δεν θέλησε να μοιάσει στην Pamela Anderson την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο Baywatch, αλλά σε μια ηθοποιό που έχει κερδίσει Oscar.

Όπως αποκάλυψε η Kitty, πριν τις επεμβάσεις, ακρετοί ήταν εκείνοι που της έλεγαν ότι έχει αρκετές ομοιότητες με την μεγάλη σταρ. Απο την άλλη ο σύζυγός της υπογράμμισε ότι δεν είναι φανατικός θαυμαστής της Χολιγουντιανής σταρ και πως όλο αυτό ξεκίνησε από προσωπική επιθυμία της γυναίκας του.

Τέλος, η Kitty παραδέχθηκε ότι μετά τη γέννα της κόρης της, είχε χάσει την αυτοπεποίηθησή της και επιθυμούσε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις. Τώρα, εμείς τι να πούμε για αυτό; Καμιά φορά εμείς οι γυναίκες το χάνουμε πολύ. Ας κοιτάξουμε καλά τον καθρέπτη μας και θα δούμε ότι είμαστε όμορφες, έξυπνες και ικανότητες κι ας μην κάνουμε καριέρα στο Χολιγουντ, κι ας μην έχουμε κερδίσει Όσκαρ.