Απίστευτο: 16χρονη έπεισε τους γονείς της να παντρευτεί αφού δεν ξέρει πόσο θα ζήσει

Απίστευτο: 16χρονη έπεισε τους γονείς της να παντρευτεί αφού δεν ξέρει πόσο θα ζήσει

Της δίνουν προσδόκιμο ζωής μέχρι τα 30

Η Iona Lindley πάσχει από κυστική ίνωση. Αυτό σημαίνει ότι όσο περνούν τα χρόνια το οξυγόνο στους πνεύμονές της θα μειώνεται αισθητά. Οι γιατροί σε τέτοια περιστατικά δίνουν προσδόκιμο ζωής μέχρι τα 30 χρόνια εκτός αν στο μεταξύ βρεθεί δότης για μεταμόσχευση πνεύμονα.

Η 16χρονη κοπέλα, γνωρίζοντας την σοβαρότητας της κατάστασής της, μιας και βρήκε τον απόλυτο έρωτας στον 18χρονο αγαπημένο της Laurie Kesteven, θέλησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Ποιο ήταν αυτό; Το όνειρο κάθε κοπέλας. Να ντυθεί νυφούλα.

Τα δυο παιδιά κατάφεραν να πείσουν τους γονείς τους να δεχθούν αυτήν τους, την απόφαση. Βέβαια όπως μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε κάτι τέτοιο ήταν δύσκολο μιας και η νύφη είναι ανήλικη. Ποιος όμως θα μπορούσε να αρνηθεί στην κόρη του αν εκείνη του έλεγε: "Είμαστε ερωτευμένοι, δεν ξέρω για πόσο θα ζήσω και δεν ήλπιζα ποτέ ότι θα είχα την ευκαιρία να παντρευτώ";.

Με αυτά τα λόγια η Iona έπεισε τους γονείς της να πουν το "ναι" και πλέον το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και ένα χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

Μία όμορφη 25χρονη έβαλε αγγελία ψάχνοντας πλούσιο γαμπρό. Τι της απάντησαν;