«Η μητέρα μου πούλησε την παρθενιά μου όταν ήμουν 12 ετών»

«Η μητέρα μου πούλησε την παρθενιά μου όταν ήμουν 12 ετών»

Η φρίκη του αγοραίου έρωτα στην Καμπότζη

H Dara Keo, είναι πλέον 17 ετών, ανοίγοντας όμως την καρδιά της στο περιοδικό Marie Claire μίλησε για την μητέρα της και τον τρόπο που εκείνη σε ηλικία 12 ετών, την πούλησε σε ένα πλούσιο άνδρα για να εξοφλήσει τα χρέη από τον τζόγο, που είχε ο πρώην σύζυγός της.

Αυτό που ακολούθησε είναι απερίγραπτο. Σε καμία, όμως, περίπτωση δεν είναι ασυνήθιστο στην Καμπότζη, όπου σύμφωνα με την κουλτούρα τους το σεξ με παρθένες μπορεί να παρατείνει την διάρκεια ζωής ενός ανθρώπου.

KAM

Αρχικά η Keo πήγε σε γιατρό για να εξετάσει τον παρθενικό της υμένα, με λίγα λόγια να βεβαιωθεί ο πλούσιος άνδρας ότι το μόλις 12 ετών κορίτσι, ήταν ανέγγιχτο. Μόλις αυτό επιβεβαιώθηκε το νεαρό κορίτσι πήγε στον... ιδιοκτήτη του. "Έπρεπε να μείνω μαζί του για μια εβδομάδα, ενώ με βίασε πολλές φορές χωρίς προφυλακτικό", είπε η Keo.

Ο άνδρας που αγόρασε το κορίτσι ήταν εξέχουσα προσωπικότητα της πολιτικής ζωής της χώρας. Την έβαλε σε ένα δωμάτιο ενός ξενοδοχείου και για μια εβδομάδα, όπως υποστηρίζει η κοπέλα, την επισκεπτόταν δυο ή ακόμα και τρεις φορές την ημέρα για σεξ. "Ο πόνος ήταν βασανιστικός" λεει η Keo. Μετά από αυτή την εβδομάδα, το σώμα της ήταν γεμάτο μώλωπες, με δυσκολία περπατούσε ή κατάφερνε να ουρήσει.

Οι λεπτομέρειες είναι πράγματι ανατριχιαστικές, όμως η περίπτωση της Keo είναι μια από τις χιλιάδες στην Καμπότζη, καθώς κάθε χρόνο πωλούνται πολλά παρθένα κορίτσια σε πλούσιους πολιτικούς, αστυνομικούς και γενικότερα σε όσους μπορούν αν σταθούν οικονομικά, σύμφωνα με το περιοδικό.

Η παρθενία κοστολογείται περίπου 1.500 δολάρια και ισοδυναμεί με τον μισθό τεσσάρων ετών.