9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»: Η Wind μας καλεί σε έναν αγώνα για όλους!

9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»: Η Wind μας καλεί σε έναν αγώνα για όλους!

Μἰα σπουδαία αθλητική διοργάνωση θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη αυτή την Κυριακή και η WIND Running Team θα είναι φυσικά εκεί!

Η WIND, Επίσημος Χορηγός του Διεθνούς Μαραθωνίου "Μέγας Αλέξανδρος", ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. και Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης, μας καλεί να συμμετέχουμε στο δημοφιλές γεγονός της πόλης της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014.

Περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, θα λάβουν μέρος στον αγώνα, στηρίζοντας παράλληλα δύο κοινωνικούς φορείς, τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες "Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" και τον φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών "ΣΤΟΡΓΗ" για την φροντίδα των καρκινοπαθών παιδιών της Θεσσαλονίκης.
Μαζί με την Wind Running Team θα τρέξουν και ο Ολυμπιονίκης Τaekwondo Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Έμυ Λιβανίου, η Ζέτα Δούκα, ο Μέμος Μπεγνής, και οι παρουσιαστές Γιώργος Μανίκας και Στέλιος Χανταμπάκης.

Με μήνυμα "Ένας αγώνας για όλους" η WIND στηρίζει τη διοργάνωση του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος, συμβάλλοντας με πολλαπλές ενέργειες στην προώθηση του αθλητισμού αλλά και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Τέλος, στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», σε ένα νέο, απίστευτο ρεκόρ, αναμένεται να συμμετάσχουν συνολικά 14.800 δρομείς από 58 χώρες!