Η τάση στο Instagram που πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ! Selfie after sex

Η τάση στο Instagram που πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ! Selfie after sex

Καλώς ήλθατε στο hashtag #AfterSex

Λες και δεν είχαμε χορτάσει από selfies... Butt selfies, sexy selfies, fitness selfies, selfies με τον Πύργο του Άιφελ, selfies στο Big Ben, selfies στον Νείλο. Το timeline του Instagram μας βρίθει προσωπικών φωτογραφιών, που και εμείς οι ίδιοι δεν αντισταθήκαμε ποτέ να βγάλουμε, (με το αριστερό χέρι κυρίως) και να κοινοποιήσουμε με υπερηφάνια αλά Mario Testino!

Μία καινούρια τάση, όμως, που δεν μπορούμε να σκεφτούμε ποιος σκέφτηκε κυρίευσε τους τελευταίους μήνες (δειλά δειλά στην αρχή) τη γνωστή εφαρμογή και τώρα έχουμε κάτι να συζητάμε με τις φίλες μας ή να κρυφοκοιτάμε το βράδυ πριν κοιμηθούμε!

Καλώς ήλθατε λοιπόν στο hashtag #AfterSex

Nεαρά ζευγάρια, κάπου εκεί στην δεκαετία των 20 ξαπλωμένα στο καναπέ ή στο κρεβάτι τρυφερά αγκαλιασμένα μόλις έχουν τελειώσει το καυτό σεξ!

Χωρίς καμία επικριτική διάθεση... Γιατί;;;;
Δεν ξέρουν αυτά τα ζευγάρια ότι θα τους δει όλος ο πλανήτης με το πάτημα ενός κουμπιού; Δεν ξέρουν πως ότι δημοσιεύεται στο διαδίκτυο μένει στον κυβερνοχώρο για ΠΑΝΤΑ; Πώς μπορούν να δημοσιοποιούν με τόση άνεση την πιο προσωπική τους στιγμή; Και ποιος φίλος τους θέλει να ξέρει ότι μόλις έκαναν σεξ;

Πείτε μας ρομαντικούς αλλά εμείς μετά το σεξ προτιμούμε μια αγκαλιά, μια βόλτα στο ψυγείο ή τουλάχιστον να πάρουμε την κολλητή μας τηλέφωνο να της τα πούμε χαρτί και καλαμάρι!
|
Και by the δεν είναι καν selfie! Ποιος άραγε φωτογραφίζει τα ζευγάρια;

Διαβάστε ακόμη:

Θες να συγκατοικήσεις μαζί του; 12 σημάδια δείχνουν ότι είσαι έτοιμη