Απίστευτο: Μία φωτογραφία στο facebook έσωσε ένα μικρό κορίτσι από... τύφλωση!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Μία φωτογραφία στο facebook έσωσε ένα μικρό κορίτσι από... τύφλωση!

Μία σπάνια ασθένεια που μπορούσε να γίνει αντιληπτή μόνο από φωτογραφία

Μπορεί να κατακρίνουμε τα social media και να υποστηρίζουμε ότι έχουν συμβάλει στην αποξένωση των ανθρώπων και στο γεγονός ότι όλοι μας έχουμε γίνει λίγο πιο... τεμπέληδες και μαλθακοί, αλλά να που τελικά μπορούν να βοηθήσουν και μάλιστα εντελώς τυχαία!

Η μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού από το Tennessee λοιπόν, πόσταρε στο προφίλ της στο facebook μία φωτογραφία της κορούλας της. Και παρόλο που οι περισσότεροι βλέποντας τη φωτογραφία, απλά θα υπέθεταν ότι η λάμψη στο ένα μάτι της μικρής, είναι αποτέλεσμα του φλας, κάποιοι φίλοι της νεαρής μητέρας, της χτύπησαν το καμπανάκι!

Παρακίνησαν λοιπόν την μητέρα να πάει το παιδί της στον οφθαλμίατρο, καθώς όπως φαινόταν κάτι δεν πήγαινε καλά με το αριστερό του μάτι. Τελικά αποδείχθηκε ότι όντως η μικρούλα έπασχε από μία σπάνια ασθένεια, η οποία μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τύφλωση, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς τα παιδάκια που πάσχουν δεν αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά, αν δεν τα ενοχλούν και τα 2 μάτια!

Το ακόμα πιο παράδοξο δε, είναι ότι η ασθένεια αυτή μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο από... εντελώς τυχαία περιστατικά όπως αυτό!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Καζανόβας του twitter που "ρίχνει" 200 γυναίκες το χρόνο

Η τάση στο Instagram που πρέπει να σταματήσει ΤΩΡΑ! Selfie after sex

DPG Network