Τα βασανιστικά σαββατιάτικα πρωινά ενός μπαμπά!Ένα video που προσφέρεται για πλήρη ταύτιση

Γωγώ Φούντα
Τα βασανιστικά σαββατιάτικα πρωινά ενός μπαμπά!Ένα video που προσφέρεται για πλήρη ταύτιση

Πώς διαχειρίζεται ένας πατέρας την αστείρευτη ενέργεια των παιδιών του;

Τα παιδιά είναι χαρά και ευτυχία, και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλύτερα όσοι έχουν γίνει γονείς! Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι τα πιτσιρίκια είναι γλυκά και χαριτωμένα, έχουν και διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, όπως ας πούμε τη αστείρευτή τους ενέργεια, που κάποιες φορές είναι ικανή να βγάλει εκτός εαυτού τους... δύσμοιρους γονείς.

Ένας μπαμπάς λοιπόν, ονόματι Tony, αποφάσισε να καταγράψει τα σαββατιάτικα πρωινά του, την ώρα που εκείνος παλεύει να ανοίξει το μάτι με τον καφέ ανά χείρας και την οθόνη του υπολογιστή μπροστά του, ενώ παράλληλα οι 2 γλυκύτατες, κατά τ' άλλα κορούλες του, 7 και 4 ετών, απλά... χαίρονται την ημέρα τους χωρίς σχολείο!

Όπως αντιλαμβάνεστε, τα video του Tony έχουν κάνει θραύση στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος έχει διανθίσει τις οικογενειακές του στιγμές, με το συνοφρυωμένο και απελπισμένο βλέμμα, με το οποίο προσπαθεί να διαχειριστεί την έκρηξη ενέργειας των παιδιών του!

Εννοείται ότι τα αρνητικά σχόλια, δεν έλειψαν, όπως πάντα άλλωστε, μιας και πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν, ότι αντί να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του, κάθεται στον υπολογιστή και τσεκάρει τα mail του! Εκείνος από την πλευρά του, υποστήριξε ότι το θυμωμένο ύφος, είναι για τις ανάγκες των video, και πως το... άραγμα μπροστά από τον υπολογιστή, δε διαρκεί περισσότερο από κάποια λεπτά της μέρας.

Όσοι από εσάς είστε γονείς πάντως, πιστεύουμε ότι καταλαβαίνετε πως είναι να θέλεις ελάχιστη ώρα για τον εαυτό σου, και οι υποχρεώσεις, όπως στην προκειμένη είναι η σημαντικότερη, δηλαδή τα παιδιά, να μην σου επιτρέπουν να έχεις ούτε αυτά τα λίγα λεπτά!

Νομίζουμε ότι ο Tony θα βρει πολύ περισσότερους υποστηρικτές παρά... επικριτές!

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο: Μία φωτογραφία στο facebook έσωσε ένα μικρό κορίτσι από... τύφλωση!

Ο Καζανόβας του twitter που "ρίχνει" 200 γυναίκες το χρόνο