Νέα αηδιαστική τάση: Γυναίκες υποστηρίζουν το δικαίωμά τους στην αξύριστη... μασχάλη

Γωγώ Φούντα
Νέα αηδιαστική τάση: Γυναίκες υποστηρίζουν το δικαίωμά τους στην αξύριστη... μασχάλη

Εσείς θα υιοθετούσατε το νέο trend;

Το να είσαι καλλιτέχνης, πάει να πει ότι οφείλεις να είσαι δημιουργικός, πρωτότυπος και φυσικά να διαφοροποιείσαι από την πλειοψηφία ή τουλάχιστον να προσπαθείς! Κάτι τέτοιο έκανε και διάσημος ισραηλινός φωτογράφος Ben Hopper, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά να προκαλέσει και πλήθος αντιδράσεων!

Σε μία προσπάθειά του λοιπόν, να δείξει την αλλαγή των στάνταρς στη γυναικεία ομορφιά, και το πόσο πολύ πλέον, η αντίστοιχη βιομηχανία έχει καταπιέσει τη σύγχρονη γυναίκα αποφάσισε να βάλει τα μοντέλα του να φωτογραφηθούν με... τρίχες! Και όταν λέμε τρίχες, το εννοούμε με όλη τη σημασία της λέξεως, μιας και όλες φωτογραφήθηκαν με αξύριστες μασχάλες!

«Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα ξαφνιαστούν με αυτή τη φωτογράφηση αλλά αυτός είναι και ένας από τους σκοπούς μου. Ως καλλιτέχνης και ως ώριμος άντρας, συνειδητοποίησα ότι η εικόνα μιας γυναίκας με τρίχες στην μασχάλη, δεν με πειράζει και τόσο πολύ τελικά! Βασικός σκοπός μου φυσικά, ήταν να τονίσω το πόσο έχουν αλλάξει τα στάνταρς της ομορφιάς τον τελευταίο αιώνα και το πόσο ταμπού μπορεί να θεωρείται μία γυναίκα με έντονη τριχοφυία. Δε θέλω εννοείται να αναγκάσω κανέναν να υιοθετήσει τις απόψεις μου, απλά ήθελα να δείξω και την άλλη άποψη», είπε ο Hopper.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι ένα από τα μοντέλα δεν μπόρεσε να φωτογραφηθεί, καθώς μόλις είδε τις... τρίχες της αηδίασε! Εσάς πώς σας φαίνεται; Θα... αφήνατε στην άκρη το ξυραφάκι και το κερί;

Διαβάστε ακόμη:

Οδηγίες επιβίωσης για το πάρτι της κολλητής σου!Πώς θα ξετρελάνεις τον ωραιότερο καλεσμένο

13 λάθη που όλες οι γυναίκες κάναμε τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας