Μία μηχανή που κλαίει δίνει το συγκλονιστικότερο μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βιας

Γωγώ Φούντα
Μία μηχανή που κλαίει δίνει το συγκλονιστικότερο μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βιας

Ένα video που όλοι πρέπει να δείτε

Η ενδοοικογενειακή βία αποτελεί μία από τις πιο σοβαρές μάστιγες της εποχής με τα κρούσματα αντί να μειώνονται με το πέρασμα των χρόνων, να αυξάνονται και μάλιστα δραματικά. Χωρίς φυσικά να θέλουμε να κατηγορήσουμε ή να ξεσηκώσουμε αντιδράσεις οι έρευνες έχουν δείξει ότι υπαίτιοι του φαινομένου αυτού, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος του, είναι οι άντρες, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης σωματικής δύναμης.

Το ρωσικό πρακτορείο λοιπόν Hungry Boys και ο κοινωνικός οργανισμός Who Cares?! ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία προσπάθεια να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του απλού κόσμου γύρω από το σοβαρό αυτό φαινόμενο, το οποίο συνήθως κρύβεται καλά, πίσω από τις πόρτες του κάθε σπιτιού.

Ένα μηχάνημα που βγάζει σοκολάτες και αναψυκτικά και στην οθόνη μία χαρούμενη κοπέλα, η οποία διαφημίζει τα προιόντα. Οι αισθητήρες εντοπίζουν και αναγνωρίζουν τις αντρικές φιγούρες και την ώρα που το προιόν που έχουν επιλέξει, πάει να πέσει στα χέρια τους, το μηχάνημα κολλάει. Οι εξοργισμένοι πελάτες λοιπόν, αρχίζουν να χτυπούν το μηχάνημα για να το ξεμπλοκάρουν, ενώ όσο περισσότερο το χτυπούν, τόσο περισσότερο η κοπέλα της οθόνης κλαίει και φωνάζει προκειμένου να τραβήξει την προσοχή των περαστικών.

Μία συγκλονιστική και άκρως πρωτότυπη ιδέα, σε ένα video που θα σας συγκλονίσει...

Διαβάστε ακόμη:

Νέα αηδιαστική τάση: Γυναίκες υποστηρίζουν το δικαίωμά τους στην αξύριστη... μασχάλη

Μεγάλωσες! Παραδέξου ότι αγαπάς να κάνεις αυτές τις 16 ενήλικες συνήθειες