9χρονο αγοράκι θυσιάστηκε για να σώσει τους συμμαθητές του!

9χρονο αγοράκι θυσιάστηκε για να σώσει τους συμμαθητές του!
Μια συγκλονιστική ιστορία από την Αμερική

Ο Άνταμ Λάνζα εισέβαλε στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν κρατώντας μία τεράστια καραμπίνα και αθόρυβα, χωρίς προειδοποίηση, απειλές ή αιτία, ξεκίνησε πυρ κατά μικρών παιδιών. Πήρε τη ζωή τριών ανθρώπων. Εκείνων που μπήκαν μπροστά. Φυσικά, οι δύο ήταν δάσκαλοι, όμως το ρεπορτάζ της Daily News για τον τρίτο νεκρό, συγκλονίζει.

Πρόκειται για τον 9χρονο Τζέσυ Λιούις, ο οποίος μπήκες πρώτος μπροστά στα πυρά του δολοφόνου, φωνάζοντας «τρέξτε» στους συμμαθητές του καταφέρνοντας να σώσει και να δώσει χρόνο σε έξι μικρούς του φίλους να ξεφύγουν σώα και αβλαβή.

Τα πυρά της καραμπίνας βρήκαν εκείνον και τους δύο δασκάλους του που έχασαν ακαριαία τη μάχη με τη ζωή. Ο δολοφόνος βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης αντιμέτωπος πια με την θανατική ποινή. Η παγκόσμια κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη και οι οικογένειες των θυμάτων, ιδίως του μικρού αγοριού, είναι απαρηγόρητες. Μια τέτοια πράξη αυτοθυσίας όμως και ιδίως όταν προέρχεται από ένα τόσο μικρό παιδί, δεν παύει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό και να μας παραδειγματίζει!
Διαβάστε ακόμη:

Ο χειρότερος χωρισμός της ιστορίας - Δείτε τι της έκανε! (pic)

11 (αντικοινωνικές) συνήθειες που κάνεις καθημερινά και πρέπει να σταματήσεις ΤΩΡΑ