Η είδηση της ημέρας: Τουρίστρια έδωσε τροφή σε άστεγο χωρίς να συνειδητοποιήσει...

Γωγώ Φούντα
Η είδηση της ημέρας: Τουρίστρια έδωσε τροφή σε άστεγο χωρίς να συνειδητοποιήσει...

Ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό που ξεπερνά κάθε φαντασία!

H Karine Gombeau μία 42χρονη Παριζιάνα, είχε όνειρο ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη και πριν λίγες μέρες το έκανε πραγματικότητα! Ωστόσο, η επίσκεψή της στην μεγαλούπολη, εξελίχθηκε σε πολύ πιο εντυπωσιακή από τις προσδοκίες της, μιας και κατάφερε να γίνει talk of the town, και όχι οποιασδήποτε town, εξαιτίας όχι κάποιας ακραίας συμπεριφοράς, αλλά της καλής της καρδιάς!

Η γαλλίδα τουρίστρια λοιπόν, καθώς έβγαινε από ιταλικό εστιατόριο, έπειτα από ένα λουκούλειο γεύμα, αν κρίνουμε από το... κολατσιό που πήρε μαζί της, είδε έναν μεσόκοπο άντρα σε κακή κατάσταση, να ψάχνει στα σκουπίδια προκειμένου να βρει τροφή! Αμέσως τον πλησίασε και του πρόσφερε ένα κομμάτι πίτσα από αυτά που είχε πάρει μαζί της, ζητώντας του συγνώμη επειδή ήταν κρύα! Ο άντρας το δέχτηκε μετά χαράς, και εκείνη έφυγε ικανοποιημένη από την καλή της πράξη!

Δύο μέρες μετά ωστόσο, η μοίρα της επιφύλαξε μία έκπληξη, από αυτές που γίνονται μόνο σε ταινίες! Το πρόσωπό της λοιπόν, την ώρα που έκανε τη φιλανθρωπία της, φιγουράριζε σε όλες τις εφημερίδες και τα sites της αμερικής μιας και ο... ταλαιπωρημένος άστεγος ήταν ο... Richard Gere!!!

O διάσημος ηθοποιός λοιπόν, αυτή την περίοδο γυρίζει τη νέα του ταινία, όπου υποδύεται έναν άστεγο! Όπως καταλαβαίνετε, η Gombeau έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς όπως δήλωσε, όχι μόνο δεν υποψιάστηκε καν το ποιος είναι, αλλά πραγματικά της φάνηκε σαν άστεγος που έχει ανάγκη το φαγητό!

Εμείς έχουμε να πούμε, αφενός συγχαρητήρια στον Gere γιατί κατάφερε να είναι άκρως... πειστικός στον ρόλο του, και αφετέρου ένα μεγάλο μπράβο στην 42χρονη τουρίστρια γιατί αποδεικνύει ότι ακόμα υπάρχει καλοσύνη και ανθρωπιά στον μάταιο τούτο κόσμο!