Η πιο ευφυής ιδέα ever: Τραγουδούν μπροστά στην κάμερα, ενώ... έρχονται σε οργασμό (video)

Γωγώ Φούντα
Η πιο ευφυής ιδέα ever: Τραγουδούν μπροστά στην κάμερα, ενώ... έρχονται σε οργασμό (video)

Δείτε το και θα καταλάβετε τι εννοούμε

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε, είτε όχι, το sex πουλάει και μάλιστα πολύ! Δεν είναι τυχαίο ότι οτιδήποτε έχει να κάνει πλέον με εικόνα και μάρκετινγκ, έχει πάντα μία γενναία δόση από σεξουαλικά υπονοούμενα, σέξι παρουσίες και γενικότερα οτιδήποτε φέρνει στο μυαλό την αρχαιοτέρα των πράξεων!

Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζουμε μόνο εμείς, αλλά και τα μέλη ενός ολλανδικού γυναικείου συγκροτήματος ονόματι ADAM. Οι ωραίες κυρίες λοιπόν, και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού Go to Go αποφάσισαν να το... κάνουν τεράστια επιτυχία, με ένα απλό, πρωτότυπο και σίγουρα καυτό εύρημα!

Τρία από τα πέντε μέλη του συγκροτήματος λοιπόν, στέκονται μπροστά στην κάμερα και διαδοχικά αρχίζουν να ερμηνεύουν το τραγούδι! Αν η εικόνα δεν σας κάνει καμία απολύτως εντύπωση, σας πληροφορούμε ότι την ίδια στιγμή που οι κυρίες ερμηνεύουν, ένας... δονητής κάνει τη δουλίτσα του, σε σημείο που υποθέτουμε γνωρίζετε πολύ καλά!

Και ενώ λοιπόν οι τραγουδίστριες, αρχικά παραμένουν ψύχραιμες και λένε τα λόγια τους ανενόχλητες, όσο περνάει η ώρα και το... mood γίνεται πιο σέξι και ηδονικό, τα μαγουλάκια κοκκινίζουν, οι φωνούλες πιάνουν υψηλές νότες και οι στίχοι χάνονται ανάμεσα σε χαχανητά και βογγητά!

Δείτε το και τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δημήτρης -παιδί με σύνδρομο Άσπεργκερ- παίρνει συνέντευξη από τη μαμά του

Tα πιο παράξενα (αλλά αποτελεσματικά;) tips ομορφιάς από ένα βιβλίο του 1910!