Βρήκαμε το λόγο που δεν μπορείτε να χάσετε κιλά! Και δεν είναι η λαιμαργία σας...

Γωγώ Φούντα
Βρήκαμε το λόγο που δεν μπορείτε να χάσετε κιλά! Και δεν είναι η λαιμαργία σας...

Ήρθε η ώρα να βάλετε ένα τέλος στις ενοχές σας

Φίλες και φίλοι εκεί έξω, που καθημερινά λιμοκτονείτε προκειμένου να διατηρείστε σε φόρμα, και να βγείτε αξιοπρεπείς στις παραλίες, σας έχουμε ένα νέο το οποίο, δεν θα σας αδυνατίσει, αλλά σίγουρα θα σας ανακουφίσει μιας και θα σας απαλλάξει από το ενοχικό σύνδρομο που νιώθετε, κάθε φορά που υποκύπτετε σε μία λιχουδιά!

Το κολλέγιο της Βοστώνης λοιπόν έψαξε, βρήκε και αποφάσισε: Δε φταίει η λαιμαργία σας που δεν αδυνατίζετε και η αγάπη σας προς κάθε τι λιπαρό και αμαρτωλό, αλλά το... μάρκετινγκ! Ναι κυρίες και κύριοι ακούσατε, ή μάλλον διαβάσατε καλά! Σύμφωνα με μελέτες, και φυσικά πειράματα, οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι πίσω από την ακατάπαυστη πείνα σας και την επιθυμία σας για οτιδήποτε φαγώσιμο κι αν δείτε, φταίει το... design τους!

Τι εννοούμε; Τα εστιατόρια, τα ζαχαροπλαστεία, ακόμη και τα super-market, πίσω φυσικά από την πλάτη του... ανυποψίαστου καταναλωτή, έχουν αναγάγει το φαγητό σε πραγματική τέχνη! Τα ποσοστά των ανθρώπων που προτίμησαν ένα μπισκότο με ένα κεφάλι λιονταριού πάνω, σε σχέση με ένα ακριβώς ίδιο αλλά χωρίς... σχέδιο, ήταν πραγματικά εντυπωσιακά! Το ίδιο βέβαια συμβαίνει με όλων των ειδών τα φαγώσιμα και φυσικά τις συσκευασίες τους και οποιοδήποτε εργαλείο σχετίζεται με αυτά!

Θα σκεφτόσασταν ποτέ να αγοράσετε την ειδική κουτάλα για να σερβίρετε οικογενειακό παγωτό; Όχι! Αν όμως εκείνο ήταν σε σχήμα γυναίκας με κόκκινο φόρεμα και ξασμένο μαλλί; Μήπως ναι; Οι επιστήμονες αποδίδουν αυτή μας την προτίμηση, στο αίσθημα επιβράβευσης στον ίδιο μας τον εαυτό, και φυσικά στο ότι όλο αυτό μας δίνει την αίσθηση του παιχνιδιού!

Εμείς ξέρετε τι λέμε; Ο καθένας κάνει τη δουλειά του, και είναι στη δική μας ευχέρεια αν θα έχουμε μέτρο ή όχι στη ζωή μας! Αυτά...

Διαβάστε ακόμη:

Απίστευτο: 32χρονη γυναίκα ξυρίζεται στο πρόσωπο 2 φορές την ημέρα

Το μαγιό που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ... άβολα! Τολμάτε να το φορέσετε;