Ο ήρωας της ημέρας: Ο οδηγός λεωφορείου που θα... ερωτευτείτε!

Γωγώ Φούντα
Ο ήρωας της ημέρας: Ο οδηγός λεωφορείου που θα... ερωτευτείτε!

Στη Σουηδία κορίτσια! Στη Σουηδία...

Έχετε πλέον πειστεί ότι στις μέρες μας δεν υπάρχουν πια καλοί άνθρωποι ή έστω ανιδιοτελείς; Δεν έχετε και άδικο αν φυσικά εξαιρέσει κανείς τους γονείς ή τα αδέρφια σου, που στις περισσότερες των περιπτώσεων θα έκαναν τα πάντα για σένα χωρίς φυσικά να ζητήσουν το παραμικρό αντάλλαγμα!

Ωστόσο, κάπου στη Σουηδία, υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος θα μπορούσε να είναι, αυτό που λέμε, καλός Σαμαρείτης, και o οποίος, παρά τη φύση του επαγγέλματός του, διότι αν είσαι όλη μέρα στους δρόμους τα νεύρα σου δικαιολογημένα δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, παραδίδει μαθήματα ευαισθησίας και «ανυπόφορης»... γλύκας!

Ένας οδηγός λεωφορείου λοιπόν στη Σουηδία, έκανε κάτι το οποίο μάλλον... κανένας δεν θα έκανε ποτέ, ή τουλάχιστον όχι χωρίς αντάλλαγμα! Την ώρα που εκτελούσε κανονικά το δρομολόγιό του, σταμάτησε απότομα και κατέβηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τι γινόταν! Και τότε είδαν όλοι, ότι ο νεαρός άντρας είχε παρατηρήσει ένα κοριτσάκι να κλαίει στην άκρη του δρόμου, δίπλα στο πεσμένο της ποδήλατο!

670090 odhgow

Και μπορεί η πράξη αυτή, υπό άλλες συνθήκες να είχε περάσει απαρατήρητη από το ευρύ κοινό, σε άλλες εποχές δηλαδή, στο 2014 που ζούμε όμως, ο συγκεκριμένος οδηγός έγινε star εν μία νυκτί, όταν μία από τους επιβάτες του λεωφορείου τράβηξε φωτογραφία της όμορφης αυτής στιγμής.

Όπως αντιλαμβάνεστε η φωτογραφία σάρωσε στα social media, και ο οδηγός μετατράπηκε σε ήρωα! Και σίγουρα αυτό που έκανε δεν είναι ηρωικό, αλλά όπως και να το κάνουμε... είναι γλυκό! Υποθέτουμε ότι τώρα πια ο κύριος αυτός δεν θα προλαβαίνει να μετράει προτάσεις για ραντεβού! Τα αγαθά... κόποις κτώνται!

Διαβάστε ακόμη:

Σε καταλαβαίνουμε! Τα 9 αιώνια ερωτηματικά κάθε γυναίκας που πλησιάζει τα 30

Φωτογραφία 12χρονου κοριτσιού που πεθαίνει κερδίζει το πρώτο βραβείο