Η 23χρονη που σαρώνει στα καλλιστεία και μέχρι πρότινος ζύγιζε πάνω από 100 κιλά

Γωγώ Φούντα
Η 23χρονη που σαρώνει στα καλλιστεία και μέχρι πρότινος ζύγιζε πάνω από 100 κιλά

Όταν η θέληση και η αποφασιστικότητα έχουν άκρως εντυπωσιακά αποτελέσματα

Έχετε ακούσει τη φράση που έλεγαν οι παλιοί: Δεν υπάρχει δεν μπορώ υπάρχει δε θέλω; Ε ακριβώς αυτό εφάρμοσε μία 23χρονη αμερικανίδα, η οποία μπορούμε χωρίς υπερβολή να πούμε, ότι πέτυχε το ακατόρθωτο! Από υπέρβαρη έφηβη που ήταν, κατάφερε να γίνει βασίλισσα της ομορφιάς και να λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς!

Η Keli Kryfko, η οποία σήμερα είναι 23 ετών, ήταν μία αρκετά στρουμπουλή έφηβη, ενώ στην ηλικία των 14 ετών, είχε φτάσει να ζυγίζει κάτι παραπάνω από 100 κιλά! Παρά το γεγονός λοιπόν ότι η ίδια δεν ενοχλούνταν και πολύ από τα παραπανίσια της κιλά, τα οποία της δυσκόλευαν τη ζωή, αποφάσισε να αλλάξει εντελώς το lifestyle της, όταν ένας συμμαθητής της την αποκάλεσε χοντρή!

Όπως εξομολογήθηκε και η ίδια, αρχικά έκοψε τα πολλά λιπαρά από τη διατροφή της, αντί για αναψυκτικά έπινε χυμούς και νερό, ενώ ακόμη και από τα παχυντικά γεύματα, παρέλειπε κάποια πολύ βαριά υλικά, όπως το μπέικον από ένα burger! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το σώμα της κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί, ενώ πλέον έχει χάσει παραπάνω από τα μισά κιλά!

Αυτόν τον καιρό μάλιστα, προετοιμάζεται πυρετωδώς για τα καλλιστεία για την Μις Νοτίου Μεξικού, ενώ όπως και η ίδια λέει, παρόλο που εξακολουθεί να είναι πιο καμπυλωτή από τις υπόλοιπες υποψήφιες, πιστεύει ότι τελικά αυτό θα τη βοηθήσει να ξεχωρίσει!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τι έκανε αυτή η τράπεζα για να κάνει τους πελάτες της να αδυνατίσουν (video)

Θα μας θυμηθείς! 11 αποφθέγματα ζωής που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεσαι