Η είδηση της ημέρας: Το site που σας βρίσκει δουλειά με... 50 διαφορετικούς τρόπους!

Γωγώ Φούντα
Η είδηση της ημέρας: Το site που σας βρίσκει δουλειά με... 50 διαφορετικούς τρόπους!

Noμίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα; Διαβάστε παρακάτω

Κάθεστε απογοητευμένοι στον καναπέ βλέποντας ειδήσεις, διότι στις εποχές που ζούμε καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες να αποκτήσετε πολιτική συνείδηση και να υποψιαστείτε έστω και λίγο για το τι γίνεται στην πολιτική σκηνή της χώρας, και σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ακούγοντας τους πολιτικούς και τις... κούφιες υποσχέσεις τους;

Είστε αρκετό καιρό άνεργοι και έχει αρχίσει να σας κυριεύει η απελπισία και η απογοήτευση; Αρχικά να σας πούμε ότι έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μας, και φυσικά την κατανόησή μας, διότι πλέον, η ανεργία είναι το κοινό σημείο αναφοράς όλων των νέων του πλανήτη, και το λέμε με μεγάλη μας λύπη αυτό!

Ωστόσο, επειδή πάντα πρέπει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, σας έχουμε, όχι μόνο καλά, αλλά σχεδόν εξαιρετικά νέα! Μία ερευνητική ομάδα λοιπόν, που δρα σε ΗΠΑ και Καναδά, με επικεφαλής τον διάσημο οικονομικό σύμβουλο Dev Aujla, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη χτίσει το δικό του μύθο στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, δημιούργησε, έπειτα από έρευνα τριών περίπου χρόνων, ένα site το οποίο υπόσχεται να σας βρει δουλειά με... 50 διαφορετικούς τρόπους!

Και επειδή ήμασταν σίγουροι ότι δεν θα μας πιστεύατε, σας έχουμε το link για να μπείτε, να περιηγηθείτε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα!

Διαβάστε ακόμη:

Maya Angelou: Έφυγε από τη ζωή η ποιήτρια που έδωσε κουράγιο στους αδύναμους του κόσμου

Δείτε πως αντιδρούν οι άνθρωποι όταν μια γυναίκα χτυπά έναν άνδρα (video)