Και οι 5 ήταν... μοντέλα: Αυτή είναι η πιο φωτογενής οικογένεια στην Αγγλία

Γωγώ Φούντα
Και οι 5 ήταν... μοντέλα: Αυτή είναι η πιο φωτογενής οικογένεια στην Αγγλία

Όταν η φύση τα δίνει όλα απλόχερα

Δεν σας έχει τύχει και εσάς να χαζεύετε φωτογραφίες στα social media, συγκεκριμένων ανθρώπων, το γνωστό stalking, χωρίς ωστόσο να σημαίνουν κάτι για εσάς αλλά πολύ απλά επειδή οι φωτογραφίες τους αγγίζουν πάντα την τελειότητα; Και δεν εννοούμε εντυπωσιακές φωτογραφίες με όμορφα τοπία και σπάνια ζώα, αλλά απλές selfies φωτογραφίες που δείχνουν ανθρώπους με τρομερή φωτογένεια και υπέροχα χαμόγελα!

Ναι φίλες και φίλοι. Στις μέρες μας, είναι ίσως πολύ πιο σημαντικό το πώς βγαίνεις φωτογραφία, παρά το πώς είσαι στην πραγματικότητα. Διότι κακά τα ψέματα, η εικόνα που ο καθένας μας παρουσιάζει μέσω του προφίλ του στο facebook, είναι πολύ πιο έντονη και δυνατή από αυτή που ίσως έχει στην πραγματικότητα, τουλάχιστον για ανθρώπους που δεν μας γνωρίζουν καλά!

Στην μαγεία της εικόνας λοιπόν έχει ποντάρει επί πολλά συναπτά έτη, μία οικογένεια από την Αγγλία, η οποία έχει ανακηρυχθεί, η πιο φωτογενής στη χώρα της! Η μαμά Kimberley, ο μπαμπάς Anthony, και τα 3 παιδιά Tilly, Maisie και Henry τα τελευταία χρόνια, ζουν αποκλειστικά και μόνο μέσω των συμβολαίων που κλείνουν με μεγάλες εταιρείες, προκειμένου να γίνουν τα κεντρικά τους πρόσωπα!

Η Kimberley, η οποία έχει ποζάρει ουκ ολίγες φορές με ή χωρίς την οικογένειά της, θεωρεί ότι τα πρακτορεία τους προτιμούν επειδή είναι μία πραγματική διαφυλετική οικογένεια, δηλαδή οι 2 γονείς προέρχονται από διαφορετικές φυλές! Το ακόμα πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι ότι ενώ δεν είναι κανείς τους εντυπωσιακά ωραίος, έχουν και οι 5 την ικανότητα να μαγνητίζουν το φακό και φυσικά να ποζάρουν άψογα!

Τώρα να πούμε ότι δε ζηλεύουμε το επάγγελμα αυτό, θα είναι ψέματα!

Διαβάστε ακόμη:

5 λόγοι που θα σε πείσουν να αγαπήσεις το σώμα σου όπως ακριβώς είναι!

Η είδηση της ημέρας: Το site που σας βρίσκει δουλειά με... 50 διαφορετικούς τρόπους!