Ο κορυφαίος bartender του κόσμου στο Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2014!

Ο κορυφαίος bartender του κόσμου στο Skinos Mediterranean Cocktails Challenge 2014!

Ένα συναρπαστικό νέο έρχεται να συμπληρώσει τη δυναμική πορεία του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge.

Ειδικός καλεσμένος και κριτής του τελικού του πιο σημαντικού διαγωνισμού Μεσογειακού κοκτέιλ θα είναι ο διάσημος bartender Simone Caporale!

O διεθνούς φήμης Ιταλός bartender ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 11 χρόνια σε ένα μικρό bar στην καρδιά του Κόμο στη Βόρεια Ιταλία. Το ταλέντο του, η σκληρή δουλειά και το επικοινωνιακό του χάρισμα του άνοιξαν την πόρτα για το πασίγνωστο Artesian Bar στο Λονδίνο. Ήταν εκεί όπου ένωσε δυνάμεις με τον Alex Kratena και οδήγησαν το Artesian στην κορυφαία θέση των bars παγκοσμίως (World's Best Bar 2012 και 2013). Σύντομα η φήμη του "maestro" τον ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, κάνοντάς τον έναν από τους πιο αναγνωρισμένους bartenders της γενιάς του.
Μάλιστα η τελευταία συνεργασία του με τον Jamie Oliver τον καθιστά ως επίσημο mixologist του κορυφαίου βρετανού chef!

Ο Simone έρχεται στην Ελλάδα σαν guest κριτής του τελικού του Skinos Mediterranean Cocktails Challenge σε ένα event που αποτελεί την κορύφωση του διαγωνισμού, αφού έχουν προηγηθεί ημιτελικοί σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε Κύπρο, Λίβανο, Τουρκία και Η.Π.Α. Κατά τη διάρκεια της μοναδικής αυτής βραδιάς ο Simone θα μοιραστεί μαζί μας τη δική του έμπνευση για το Skinos καθώς και τις γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογείου.

Το κοκτέιλ που θα αναδειχθεί πρώτο στο διαγωνισμό Mediterranean Coctails Challenge 2014 θα ταξιδέψει τον Ιούλιο στη Νέα Ορλεάνη και θα συμμετέχει στο κορυφαίο γεγονός bar mixology στον κόσμο, στο Tales of the Cocktail®.

Ο τελικός θα γίνει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 20:00 στην εντυπωσιακή ταράτσα του 360° Cocktail Bar στο Μοναστηράκι, με dj set από την Εύα Μπουντούρη - En Lefko.

Μια "γεύση" από τον περσινό διαγωνισμό στο βίντεο που ακολουθεί!