12 διαφημίσεις που έχουν σκοπό να μας σοκάρουν -και το καταφέρνουν

Γωγώ Φούντα
12 διαφημίσεις που έχουν σκοπό να μας σοκάρουν -και το καταφέρνουν

Εσείς τα είχατε σκεφτεί όλα αυτά;

Λένε ότι μία εικόνα ισοδυναμεί με 1000 λέξεις, και αυτή είναι μία αλήθεια η οποία για κανέναν απολύτως λόγο δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Όσο κι αν ακούμε για κάτι, και όσο δραματικά και γλαφυρά κι αν μας το μεταφέρουν, τίποτα δε συγκρίνεται με μία και μόνο εικόνα, η οποία μπορεί να προκαλέσει πολύ περισσότερα και πιο έντονα συναισθήματα.

Μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πλανήτη λοιπόν, και δεν εννοούμε μόνο τα προφανή, αλλά και αυτά που ίσως να μη σκεφτόσασταν ποτέ, ούτε εσείς αλλά ούτε κι εμείς, παρουσιάζονται αποτυπωμένα στο φωτογραφικό φακό, και χωρίς πολλά λόγια περνούν τα πιο δυνατά μηνύματα, δημιουργώντας ένα μούδιασμα σε όλους εμάς που το ξέραμε, αλλά μάλλον δεν τα είχαμε συνειδητοποιήσει!

Γιατί για παράδειγμα, όλοι ξέρουμε για τις φυλετικές διακρίσεις, αλλά όταν μία φωτογραφία δείχνει μωρά στο μαιευτήριο, με διαφορετική αμφίεση λόγω χρώματος και μόνο, τότε σίγουρα προβληματιζόμαστε πολύ περισσότερο!

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες οι οποίες είμαστε σίγουροι ότι θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πράγματα που ίσως να μην είχατε σκεφτεί ποτέ!

Διαβάστε ακόμη:

Bye, bye frenemy: Οι 6 φίλες που πρέπει να βγάλεις ΤΩΡΑ από τη ζωή σου

Σε νιώθουμε! 10 φορές που το τηλέφωνό σου σε πρόδωσε και (σχεδόν) ήρθε το τέλος του κόσμου