Πάμε Χαβάη; 11 σημάδια ότι χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές

Πάμε Χαβάη; 11 σημάδια ότι χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές

Θωμά, είσαι σπίτι;

1. Όταν ξυπνάς το πρωί, το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να βγάλεις έναν ήχο αποδοκιμασίας και εκνευρισμού που συνοδεύεται από μια μικρή λέξη που είναι και η αγαπημένη σου βρισιά. Η ιδέα και μόνο ότι πρέπει να ετοιμαστείς για γραφείο, να δουλέψεις 8 ώρες (το λιγότερο) σε κάνει να κοιτάς το κρεβάτι σου σαν... παράδεισο.

2. Το αφεντικό σου υπενθύμισε προχτές ότι έχεις πολλές ημέρες άδειας τις οποίες και πρέπει να πάρεις μέχρι το τέλος του χρόνου. Εσύ το είχες ξεχάσει τελείως γιατί έχεις ξεχάσει τί σημαίνει διασκέδαση και ζωή.

3. Το ότι θα βγεις λίγο από το γραφείο για να πας να πάρεις καφέ απέξω φαντάζει σαν εκδρομή στη Τζαμάικα.

4. Αν και δεν έχεις πρόβλημα με τους συναδέλφους σου, τώρα τελευταία ότι και να κάνουν, ότι και να σου πουν σε εκνευρίζουν. Ναι, ναι ακόμη και το Μαράκι.

5. Άλλαξες πρόσφατα το screensaver του υπολογιστή σου στη δουλειά και έβαλες τη γνωστή φωτογραφία με την παραλία στα Bora Bora με τη χρυσή άμμο, τη γαλάζια θάλασσα και τον φοίνικα να αγγίζει τα κύματα!

6. Μόλις σε ενημέρωσαν ότι η Δευτέρα είναι αργία και έρχεται τριήμερο και ένιωσες την ανάγκη να βάλεις τα κλάματα από συγκίνηση.

7. Νομίζεις πως αν παραγγέλνεις κάθε μέρα club sandwich στη δουλειά θα καλοπιάσεις τον εαυτό σου που δεν τον έχεις πάει κανονικές διακοπές από το 2008. Τελικά απλά του έδωσες παραπάνω κιλά.

8. Ακόμα και το chatting σε Facebook και Gmail έχει καταντήσει βαρετό. Τίποτα δεν μπορεί να σε βγάλει από την ρουτίνα της δουλειάς.

9. Αρχίζεις και σκέφτεσαι πως όταν ξαπλώσεις στην παραλία δεν θα ξανασηκωθείς ποτέ.

10. Όταν έρχεται η Παρασκευή έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές δραστηριότητες: shopping, καφέδες, ποτάκια, να φτιάξεις το σπίτι σου, αλλά το Σάββατο ξυπνάς πάντα μεσημέρι και έχει χαθεί όλη η μέρα.

11. Και μετά χωρίς να το καταλάβεις έρχεται η Κυριακή, που είναι πάντα μελαγχολική γιατί ξέρεις τι ξημερώνει... its' time office.

Διαβάστε ακόμη:

Πολύ καλημέρα σας; 13 σημάδια ότι δεν είσαι πρωινός τύπος και δεν θα γίνεις ποτέ