Η αυθεντική αξία του BRAVO συναντά την καινοτομία του Athens Fringe Festival!

Η αυθεντική αξία του BRAVO συναντά την καινοτομία του Athens Fringe Festival!

Ο αγαπημένος ελληνικός καφές στηρίζει για άλλη μια φορά τους νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς ως χορηγός έμπνευσης.

Ο ελληνικός καφές BRAVO λέει «Bravo» σε όσους τολμούν να ακολουθήσουν το δικό τους μονοπάτι. Με συνέπεια απέναντι σε όλους όσους με επιμονή, πάθος και πίστη αποφασίζουν να ζήσουν το όνειρο τους, χαράσσοντας τη δική τους μοναδική πορεία, ο ελληνικός καφές BRAVO συνεχίζει να στηρίζει τους νέους επιχειρηματίες και δημιουργούς ως χορηγός έμπνευσης.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχαν οι εκδηλώσεις στο βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone, με τιμώμενους καλεσμένους τους πρωτοπόρους νέους επιχειρηματίες, ο ελληνικός καφές BRAVO στηρίζει το Athens Fringe Festival, ένα φεστιβάλ που χρόνια τώρα έχει κερδίσει τις καρδιές των κατοίκων της πόλης, προβάλλοντας νέους δημιουργούς που εμπνέουν με την τέχνη τους.

Δίνοντας βήμα στους νέους αυτούς, το Athens Fringe Festival - το οποίο πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός - μεταφέρει την επιθυμία όλων να μεταμορφωθεί αυτή η πόλη, σε ένα φυτώριο ιδεών και έμπνευσης. Σε αυτή την πρωτοβουλία, πρωταγωνιστές δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι από αυτούς που με μεράκι, γνώση και αισθητική ξεπερνούν τις δυσκολίες και προχωρούν με αποφασιστικότητα μπροστά, ακολουθώντας το δικό τους δημιουργικό μονοπάτι.

Ας εμπνευστούμε λοιπόν κι εμείς από το Athens Fringe Festival και τον αγαπημένο μας ελληνικό καφέ BRAVO, ο οποίος, αν και πιστός στις αυθεντικές αξίες, δίνει χώρο στην έμπνευση, στο πρωτοποριακό και στην καινοτομία.