Free The Nipple! Η νέα παγκόσμια τάση που δεν ξέρουμε αν πρέπει να ακολουθήσουμε

Free The Nipple! Η νέα παγκόσμια τάση που δεν ξέρουμε αν πρέπει να ακολουθήσουμε

Εσύ θα θα αντισταθείς;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφορήσουμε τη γυναικεία σεξουαλικότητα. Η διαφορά, όμως, από το κομψά σέξι με το υπερβολικά σέξι είναι μια λεπτή γραμμή που πολλές φορές τα όρια δεν είναι ευδιάκριτα.

Μην νομίζεις ότι ζαλιστήκαμε από την αφόρητη ζέση και αρχίσαμε να φιλοσοφούμε δίχως λόγο. Έχουμε έναν καλό λόγο που ονομάζεται "Free The Nipple" (σε ελεύθερη απόδοση δηλαδή "Ελευθέρωσε τη Θηλή"). Πώς μπήκε στη ζωή μας αυτό το παγκόσμιο κίνημα; Για όλα "φταίει" το social media, Instagram, που με τον όρο να μην δημοσίευεται από τους χρήστες καμία φωτογραφία στην οποία να φαίνεται η γυναικεία θηλή, προκάλεσε την αντίδραση των γυναικών. Ο περιορισμός αυτός πήρε τεράστιες διαστάσεις όταν το Instagram "κατέβασε" τον λογαριασμό της Rihanna, λίγες μέρες αφού εκείνη δημοσίευσε τη γυμνή φωτογράφηση που έκανε για το γαλλικό περιοδικό LUI.

Η αντίδραση ήταν άμεση με δεκάδες χιλιάδες χρήστες να ανεβάζουν φωτογραφίες με το hashtag #freethenipple. Στον αγώνα... της θηλής μπήκαν και πολλές διάσημες, όπως η κόρη του Bruce Willis, που σε μια κίνηση εντυπωσιασμού, κυκλοφόρησε γυμνόστηθη στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μετά ακολούθησαν πολλές ακόμη ημιδιάσημες celebrities, που υποστηρίζουν πως το γυναικείο σώμα δεν πρέπει να λογοκρίνεται.

Οι stars της Αμερικής είχαν ανέκαθεν μια αδυναμία στις εμφανίσεις χωρίς στηθόδεσμο και το έκαναν πάντα για να πρωταγωνιστήσουν στα περιοδικά του μήνα. Για τις πιο... καθημερινές γυναίκες η απουσία στηθόδεσμου είναι απαγορευτική σε περιόδους μη διακοπών και όπως έχουμε ακούσει από άντρες υποδηλώνει μια... φιλελεύθερη γυναίκα.

Για εμάς η σεξουαλικότητα δεν είναι κάτι που χρειάζεται να κρύψεις αλλά σαφώς δεν είναι κάτι που πρέπει να διαφημίσεις όπου βρεθείς και όπου σταθείς. Αν σκοπεύετε να υποκύψετε στα διάφανα μπλουζάκια αυτό το καλοκαίρι σκεφτείτε μόνο τον λόγο που το κάνατε. Για εσάς, για την τάση ή για τους άλλους; Food for though, girls!

Διαβάστε ακόμη:

Βλέπετε κάτι ψεύτικο πάνω στην Kim Kardashian; Μόνοι οι beauty addicts θα ξέρετε!