Βγάζετε selfies αγκαλιά με το σύντροφό σας; Oι φίλοι σας στο facebook θα σας μισήσουν!

Γωγώ Φούντα
Βγάζετε selfies αγκαλιά με το σύντροφό σας; Oι φίλοι σας στο facebook θα σας μισήσουν!

Zήστε τον έρωτά σας αλλά... χωρίς φίλους

Καλώς ή κακώς τα social media και ειδικά το facebook, έχουν γίνει ο μεγαλύτερος χαφιές, ο μεγαλύτερος κουτσομπόλης και ο πιο άμεσος και εύκολος τρόπος για να προβάλεις κάτι που εσύ θέλεις, απλά και μόνο κάνοντας ένα post στο προσωπικό σου προφίλ. Κι αν παλιότερα γνώριζες κάποιον, και μέχρι να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται ή αν απλά υπάρχει κάποια άλλη στη ζωή του, έπρεπε να στο πει ο ίδιος, τώρα πια αρκεί μία περιήγηση στο προφίλ του στο facebook.

Η νέα μόδα λοιπόν, ακούει στο όνομα relfies, και έχει να κάνει με τις selfies που ανεβάζουν τα ερωτευμένα ζευγάρια, συνήθως αγκαλιά ή κατά τη διάρκεια παθιασμένων φιλιών! Ειδικοί ερευνητές λοιπόν, μιας και προβληματίστηκαν αρκετά με το συγκεκριμένο νέο φαινόμενο, έκαναν μία μελέτη γύρω από αυτά τα ευτυχισμένα ζευγάρια, και πώς τα βλέπουν οι φίλοι τους στο διαδίκτυο.

Τα ευρήματα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, μιας και η συντριπτική πλειοψηφία απάντησε, ότι ναι μεν τους αρέσει η εικόνα 2 ερωτευμένων ανθρώπων αλλά όσο περισσότερες φωτογραφίες γεμάτες έρωτα ανεβάζουν, όσες περισσότερες καρδούλες ποστάρουν και όσο περισσότερο εκδηλώνουν τον έρωτά τους δημόσια, στην προκειμένη στα social media, τόσο περισσότερο ποντάρουν στο να τους σιχαθούν οι φίλοι τους.

Αυτό φυσικά έχει να κάνει, με την... αγανάκτηση που νιώθει ο άλλος, παρατηρώντας τη φαινομενική ευτυχία, γιατί καλώς ή κακώς δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος για το τι πραγματικά συμβαίνει σε μία σχέση, και με την, θα μας επιτραπεί η έκφραση, αηδία, που νιώθει από ένα σημείο και μετά, έχοντας μπουχτίσει με όλη αυτή τη δημόσια έκφραση αγάπης.

Τώρα αλήθεια αν ανήκετε σε ένα από αυτά τα ζευγάρια, σταματήστε να το κάνετε γιατί όσο ερωτευμένοι κι αν είστε, καταντάτε λίγο σαν περιφερόμενος θίασος. Και δεν το λέμε εμείς, αλλά η επιστήμη!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί τόσος πανικός για τη Μύκονο;

Η κοπέλα που φωτοσοπαρίστηκε από 25 διαφορετικές χώρες! Το αποτέλεσμα θα σας αιφνιδιάσει