Η πιο όμορφη και συγκινητική είδηση που σίγουρα θα σας φτιάξει την μέρα

Γωγώ Φούντα
Η πιο όμορφη και συγκινητική είδηση που σίγουρα θα σας φτιάξει την μέρα

Και θα σας δώσει την ελπίδα ότι κάποια στιγμή όλα θα γίνουν καλύτερα

Λένε πως όταν τα οικονομικά μιας χώρας είναι σε κακή κατάσταση, και όταν η φτώχεια και η εξαθλίωση δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας, οι άνθρωποι μαλακώνουν και αποκτούν μεγαλύτερη κατανόηση και ευαισθησία για το συνάνθρωπο, ακόμη κι αυτό δεν μεταφράζεται με οικονομική βοήθεια, μιας και πλέον η μέση οικογένεια τα βγάζει πέρα με δυσκολία.

Ωστόσο, όταν υπάρχει αυτή η μικρή ευκολία ή οικονομική ευμάρεια, ας το πούμε έτσι, και συνδυάζεται με ανθρωπιά και καλοσύνη, το αποτέλεσμα εκτός από υπέροχο, μπορεί να γίνει άκρως συγκινητικό και συγκλονιστικό. Η Carol Flynn λοιπόν, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, καθώς σε μία εποχή, που πολύ δύσκολα προσφέρουμε χωρίς να περιμένουμε αντάλλαγμα, βοήθησε μία παντελώς άγνωστη γυναίκα που απλά έτυχε να είναι ακριβώς από πίσω της στην ουρά του superκ market, στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ.

Η 73χρονη Flynn λοιπόν, την ώρα που πλήρωνε στο ταμείο, παρατήρησε ότι η νεαρή γυναίκα που στεκόταν από πίσω της, δεν μπορούσε να πληρώσει τα τρία κουτιά πάνες για το μωρό της, με αποτέλεσμα η ταμίας να την παρακαλέσει να αφήσει κάποια στην άκρη. Χωρίς δισταγμό λοιπόν, έβγαλε 120 δολάρια από το πορτοφόλι της, πληρώνοντας όλες τις πάνες της νεαρής μητέρας, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Η Katie Kanefke λοιπόν, η οποία είναι μητέρα ενός αγοριού 3 μηνών, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, ενώ συγκινημένη δε σταμάτησε να ευχαριστεί τη... θεόσταλτη γυναίκα, όπως τη χαρακτήρισε. Μάλιστα, ένας πελάτης που ψώνιζε την ίδια ώρα τράβηξε το συμβάν σε video, το ανέβασε στο Facebook, συγκεντρώνοντας φυσικά αμέτρητα like και σχόλια συγκίνησης.

Η ίδια η Carol Flynn, αρκέστηκε απλά να πει για την υπέροχη πράξη της: «Οι πάνες είναι για τα μωρά και τα μωρά είναι μέσα στην καρδιά μου. Με απασχολούν πολύ οι μαμάδες και τα υγιή μωρά».

Μάλλον η κυρία Flynn έχει ήδη εξασφαλίσει μία θέση στον παράδεισο!

Διαβάστε ακόμη:

Επιστροφή στην αθωότητα: 30 παιδιά από όλο τον κόσμο μας δείχνουν τον τρόπο (φωτος)

Σοκ: Κατέρρευσε μπροστά στα μάτια όλων στο Γουίμπλετον η Serena Williams (video)