Camping… «πέντε αστέρων»: Για όσους δεν αρκούνται απλώς... σε μια σκηνή

Camping… «πέντε αστέρων»: Για όσους δεν αρκούνται απλώς... σε μια σκηνή

Σκηνές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς

Αν είσαι από εκείνους που έχει στο μυαλό του το camping ως μια απλή ταλαιπωρία, με άβολα στρώματα, πληθώρα εντόμων να σε «κυνηγούν» παντού και ανυπόφορη ζέστη που σε βασανίζει όλη μέρα, μάλλον κάνεις μεγάλο λάθος, αφού η ιδέα του πολυτελούς camping είναι πλέον πραγματικότητα.

Στις εγκαταστάσεις αυτών των υπερπολυτελών camping που βρίσκονται διάσπαρτα σε πολλά σημεία της υφηλίου, προσφέρονται στους πελάτες υπηρεσίες εφάμιλλες, αλλά πολλές φορές και καλύτερες, από αυτές των ακριβών ξενοδοχείων. Εκεί μπορείς να βρεις σκηνές για όλα τα γούστα, που έχουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ένοικο.

Άρα, αν θέλεις να βρεθείς κοντά στη φύση αλλά παράλληλα δεν έχεις τη διάθεση να υποστείς τα βάσανα αυτού του εναλλακτικού τρόπου διακοπών, ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και δες μερικές από τις πιο άνετες και πρωτότυπες σκηνές που θα μπορούσες να μείνεις. Ίσως να σε πείσουν και να αλλάξεις γνώμη, βλέποντας την παραμονή κοντά στη φύση πιο εύκολη και ευχάριστη υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη:

Ο νόμος του Μέρφι! 12 πράγματα που συμβαίνουν οπωσδήποτε όταν πίνεις ένα ποτήρι παραπάνω

Μόδα και φαγητό: Μπριζόλα Gucci, λουκάνικα Chanel