Η Huffington Post αποφάσισε: Η ωραιότερη παραλία του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα!

Η Huffington Post αποφάσισε: Η ωραιότερη παραλία του κόσμου βρίσκεται στην Ελλάδα!

Και η λογική του συντάκτη σπάει κόκαλα.

«Έχει ονομαστεί η ομορφότερη παραλία της Ελλάδας, η οποία, αν συμφωνήσουμε όλοι πως είναι ένα από τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο, τότε αυτή είναι και η ομορφότερη παραλία ολόκληρου του κόσμου. Η λογική λειτουργεί για εμάς.».

Έτσι ακριβώς δικαιολογεί την απόφασή του ο (φανταστικός) συντάκτης της Huffington Post να ονομάσει το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο ως την ωραιότερη παραλία του κόσμου και, όχι επειδή είμαστε Έλληνες και λατρεύουμε την συγκεκριμένη παραλία, αλλά με αυτή τη λογική που παραθέτει δε μπορείς να φέρεις αντίρρηση.

Παραδέχεται, βέβαια, πως έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε λίστες με «τις ωραιότερες παραλίες του κόσμου» και η πρώτη μας σκέψη σε ένα τέτοιο θέμα μπορεί πια να είναι «έλα τώρα, άλλη μια όμορφη παραλία;», αλλά κοιτώντας και μόνο τις φωτογραφίες από το Ναυάγιο, δεν μπορείς να διαφωνήσεις. Βέβαια, στα σχόλια κάτω από το κείμενο, παρότι αρκετοί συμφωνούν και άλλοι τόσοι ρωτάνε πώς μπορούν να πάνε στη Ζάκυνθο, είναι και πολλοί που διαφωνούν με την άποψη του συντάκτη, με κυριότερη ένσταση «Δηλαδή η πιο όμορφη παραλία στον κόσμο έχει στο κέντρο της ένα παλιό, ετοιμόρροπο, σκουριασμένο πλοίο;». Τι να κάνεις, γούστα είναι αυτά.

Εμείς μπορούμε να τηλεμεταφερθούμε εκεί, τώρα;