Το διαζύγιο και η απόρριψη έγιναν αρωματικά κεριά και μπορείτε να τα αγοράσετε

Γωγώ Φούντα
Το διαζύγιο και η απόρριψη έγιναν αρωματικά κεριά και μπορείτε να τα αγοράσετε

Αν βαρεθήκατε τα κλασικά, έρχεται η απόλυτη λύση για εσάς

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, αναζωογονητικό και ατμοσφαιρικό, από ένα δωμάτιο που πλημμυρίζεται από τις μεθυστικές μυρωδιές αρωματικών κεριών. Βέβαια, καλώς ή κακώς, η γκάμα και η ποικιλία των κεριών αυτών, περιορίζεται σε πολύ συγκεκριμένες μυρωδιές όπως είναι η βανίλια, το σανδαλόξυλο ή το κακάο.

Επειδή λοιπόν εμείς, κάπως τα βαρεθήκαμε όλα αυτά, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο σουρεάλ και ιδιαίτερα αρωματικά κεριά, τα οποία μυρίζουν... καθημερινές καταστάσεις! Για να γίνουμε πιο σαφείς, αν φυσικά είστε λίγο πιο κυνικοί από τον μέσο όρο, και τα ρομαντικά δεν σας αγγίζουν και πολύ, τώρα πια μπορείτε να διαποτίσετε το δωμάτιό σας με την μυρωδιά του διαζυγίου, της απόρριψης ενός βιογραφικού ή μιας αίτησης σε κολλέγιο, την ακύρωση των διακοπών, ακόμη και το συναίσθημα να διαπιστώνεις ότι κάποιος φίλος σου στο facebook, σε... διέγραψε!

Τα συγκεκριμένα κεριά μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω του site Flicking Candles, ενώ για να αντιληφθείτε το μέγεθος της επιτυχίας, τα περισσότερα κομμάτια είναι ήδη sold out. Και αν το καλοσκεφτεί κανείς, είναι απολύτως λογικό. Ποιος άλλωστε θέλει το σπίτι του να μυρίζει πεόνια όταν μόλις χώρισε και το μόνο που θέλει είναι να... βυθιστεί στο συναίσθημα αυτό, ξορκίζοντάς το τελικά;

Κυνικοί όλου του κόσμου ενωθείτε γιατί πλέον αποκτήσατε τη δική σας μυρωδιά!

Διαβάστε ακόμη:

Τhe fun is here! Μόνο εμείς ξέρουμε τα dos & don'ts των καλοκαιρινών πάρτι!

Αυτό το video θα σας κάνει να τρέξετε να αγκαλιάσετε μάνα, κόρη και αδερφή!