Πώς να είσαι σωστή κοκκινομάλλα:Οι αδερφές που βγάζουν λεφτά από το χρώμα των μαλλιών τους

Γωγώ Φούντα
Πώς να είσαι σωστή κοκκινομάλλα:Οι αδερφές που βγάζουν λεφτά από το χρώμα των μαλλιών τους

Το οποίο κάποτε τους είχε δημιουργήσει τεράστια προβλήματα

Αν υπάρχει κάτι σίγουρο και αληθινό, είναι το ότι τα παιδιά είναι κακά. Και όχι φυσικά γιατί έχουν κακό χαρακτήρα αλλά επειδή πολύ απλά λένε αυτό ακριβώς που πιστεύουν, κάτι που αυτομάτως δημιουργεί προβλήματα, σε παιδιά με παραπάνω κιλά, χαμηλότερο ύψος, σπυράκια, γυαλιά, ή πιο ιδιαίτερο χρώμα μαλλιών και δέρματος.

Κάπως έτσι ένιωθαν και δύο αδερφές, οι Stephanie και Adrienne Vendetti Hodges οι οποίες είχαν την ατυχία-τύχη να γεννηθούν κοκκινομάλλες! Τα 2 κορίτσια λοιπόν, όπως οι ίδιες εξομολογούνται βίωσαν τον ρατσισμό από τα πρώτα χρόνια της ζωής τους, μιας και ήταν πάντοτε αυτές που ξεχώριζαν λόγω του ιδιαίτερου χρώματος στα μαλλιά, και το γεμάτο φακίδες δέρμα τους.

Ωστόσο, και αφού ενηλικιώθηκαν, αποφάσισαν το μειονέκτημά τους, όπως οι ίδιες πίστευαν μέχρι τότε, να το κάνουν... ταλέντο και να βγάλουν ένα σκασμό χρήματα! Αποφάσισαν λοιπόν να δημιουργήσουν το site howtobearedhead.com όπου εκεί δίνουν συμβουλές ομορφιάς για κοκκινομάλλες, προτείνουν ειδικά προιόντα ενώ συγκεντρώνουν και νέα από... διάσημες κυρίες με ανάλογη κόμη!

Όπως ήταν φυσικό, οι 2 αμερικανίδες πολύ σύντομα τράβηξαν την προσοχή πολλών εταιρειών, όχι μόνο καλλυντικών, αλλά και βαφών μαλλιών, οι οποίες ενδιαφέρθηκαν πολύ για τη δουλειά και τις ιδέες τους. Όπως μάλιστα δηλώνουν, οι κοκκινομάλλες στον κόσμο είναι πολύ περισσότερες από όσες πιστεύουμε, και πως λαμβάνουν καθημερινά αμέτρητα ευχαριστήρια μηνύματα, από κορίτσια που αισθάνονταν όπως αυτές.

Διαβάστε ακόμη:

Το πρώτο, επικό trailer του νέου Hobbit είναι εδώ και θα σας ταράξει! (video)

Οι πιο αστείες παρουσίες που βλέπεις σε ένα γυμναστήριο: Μήπως είσαι ένας από αυτούς;