Νέοι ισχυρισμοί για τις συνθήκες θανάτου της Άννας Πολλάτου

Νέοι ισχυρισμοί για τις συνθήκες θανάτου της Άννας Πολλάτου

Τα αποτελέσματα των ερευνών ανατρέπουν το σκηνικό του ατυχήματος και ενοχοποιούν την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου της

Αναπάντητο εξακολουθεί να παραμένει το ερώτημα για το πώς ακριβώς το αυτοκίνητο της άτυχης Άννας Πολλάτου κατάφερε να βγει εκτός πορείας και να συγκρουστεί με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο στην εθνική οδό Πάτρας – Πύργου, με αποτέλεσμα η αθλήτρια να χάσει τη ζωή της τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο, νέα στοιχεία βγαίνουν στο φως, ύστερα από την διεξαγωγή της έρευνας των εμπειρογνωμόνων.


Τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών ανέτρεψαν τις μέχρι τώρα επικρατέστερες υποθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες της σύγκρουσης, καθώς οι ειδικοί από τη μία ακυρώνουν τις φήμες που επικρατούσαν για χαλαζόπτωση την ώρα του ατυχήματος και από την άλλη, υποστηρίζουν πως το ταμπλό του αυτοκινήτου ήταν υπεύθυνο για το θάνατο της 31χρονης, αφού μετά τη σύγκρουση αποκολλήθηκε από τη βάση του και μπήκε μέσα στην καμπίνα. Το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει την οδηγό αλλά και να μετακινήσει το τιμόνι από τον άξονα του, δύο γεγονότα που απέβησαν μοιραία για την ζωή της αθλήτριας, αφού το σώμα της πιέστηκε προς τα πίσω λόγω της πρόσκρουσης με το τιμόνι και ο αυχένας έσπασε, με αποτέλεσμα να χάσει ακαριαία τη ζωή της.


Η οικογένεια της Άννας αναμένεται να στραφεί δικαστικώς εναντίον της κατασκευάστριας εταιρείας του αυτοκινήτου, καθώς υποστηρίζει πως για τον ξαφνικό θάνατο της αθλήτριας ευθύνεται το αυτοκίνητο και συγκεκριμένα, το ελαττωματικό ταμπλό του. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος, Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος χαρακτήρισε το αυτοκίνητο της Άννας «ωρολογιακή βόμβα που δυστυχώς, έσκασε στα χέρια της».

Διαβάστε ακόμη:

Ακόμη να πας διακοπές; 13 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν βαριέσαι κλεισμένη στο σπίτι!

#StopTheBeautyMadness: Η καμπάνια που λέει όχι στην μανία της τελειότητας