Ακρόπολη: Βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης!

Γωγώ Φούντα
Ακρόπολη: Βραβεύτηκε ως το κορυφαίο αξιοθέατο της Ευρώπης!

Η χώρα μας απέσπασε συνολικά 8 βραβεία στα στα «Όσκαρ» της τουριστικής και ταξιδιωτικής βιομηχανίας

Είναι το σήμα κατατεθέν του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και το σπουδαιότερο μνημείο της Ευρώπης, τώρα πια και με τη βούλα! Αναφερόμαστε φυσικά στην Ακρόπολη, η οποία ανακηρύχθηκε το κορυφαίο αξιοθέατο της Γηραιάς Ηπείρου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Divani Apollon Palace & Thalasso, το οποίο βραβεύτηκε ως το καλύτερο Spa ξενοδοχείο της Ευρώπης.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Θοδωρής Κουτσουγιαννόπουλος, ενώ στην ψηφοφορία συμμετείχαν εκπρόσωποι ταξιδιωτικών πρακτορείων από όλο τον κόσμο. Τα «Όσκαρ των ταξιδιωτικών και τουριστικών προορισμών», όπως αποκαλούνται, ανέδειξαν στην πρώτη θέση την Ακρόπολη, με τον Πύργο του Άιφελ και το Κολοσσαίο να ακολουθούν.

Εκτός βέβαια από την πρωτιά της Ακρόπολης, η χώρα μας κυριολεκτικά σάρωσε τα βραβεία κερδίζοντας τον τίτλο του καλύτερου τουριστικού προορισμού της Ευρώπης για την Κέρκυρα ενώ σημαντικά βραβεία απέσπασε και η Aegean Airlines ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, το Grand Resort Lagonissi ωε το κορυφαίο συνεδριακό κέντρο της Ευρώπης ενώ το Costa Navarino διακρίθηκε για βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές τουριστικής ανάπτυξης.

Και του χρόνου με ακόμα περισσότερα βραβεία.

Διαβάστε ακόμη:

Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας το σχήμα των χειλιών σας;

Τι γίνεται όταν μειώνεις μία μητέρα 5 παιδιών για το σώμα της;