Ο πιο… χουβαρντάς σύζυγος: Έκανε δώρο στη γυναίκα του το πιο ακριβό cupcake του κόσμου!

Ο πιο… χουβαρντάς σύζυγος: Έκανε δώρο στη γυναίκα του το πιο ακριβό cupcake του κόσμου!

Η τυχερή γυναίκα έλαβε ένα από τα πιο πρωτότυπα και... γευστικά δώρα γενεθλίων!

Αν είσαι γαλαντόμος δεν κρύβεται με τίποτα, αφού ακόμα και ένα cupcake να αγοράσεις θα πληρώσεις... μια περιουσία. Συγκεκριμένα, 600 ολόκληρες λίρες ξόδεψε ο ανοιχτοχέρης άντρας μιας γυναίκας στην Αυστραλία, προκειμένου να της χαρίσει στα γενέθλιά της το πιο εντυπωσιακό cupcake που έχει υπάρξει ποτέ, και φυσικά τα συστατικά του αποτελούνταν από τα αγαπημένα της υλικά.


Το συγκεκριμένο cupcake αναδείχθηκε το ακριβότερο του κόσμου, ενώ για την παρασκευή του χρειάστηκαν ένας σχεδιαστής για κέικ, δύο ζαχαροπλάστες, ατέλειωτες ώρες σχεδιασμού και δύο ημέρες εργασίας. Το πανάκριβο γλυκό ανέλαβε να δημιουργήσει η Lisa Sanguedolce, ιδιοκτήτρια του «Le Dolci bakery» στο Toronto, ύστερα από την παραγγελία που δέχτηκε από πελάτη της για τη δημιουργία ενός cupcake-υπερπαραγωγή που θα περιέχει όλα τα αγαπημένα συστατικά της γυναίκας του, προκειμένου να της το προσφέρει ως δώρο των γενεθλίων της. Η ιδιοκτήτρια δήλωσε για την συγκεκριμένη παρασκευή: «Ήταν το μικρότερο γλυκό με αυτή την τιμή που έχω παρασκευάσει. Η όλη διαδικασία για ένα τόσο μικρό μέγεθος ήταν ένα απόλυτο σπάσιμο νεύρων. Ήταν μια πολύ κοπιαστική εργασία, καθώς συναντιόμασταν συνεχώς με το πελάτη, προκειμένου να του δείξουμε τα σχέδια και να καταλήξουμε σε αυτό που του αρέσει, αλλά και στη συνέχεια, να προμηθευτούμε όλα τα υλικά».


Κι αν αναρωτιέστε τι μπορεί να περιέχει ένα μικροσκοπικό γλύκισμα για να κοστίζει τόσο, σας έχουμε μερικά από τα υλικά που συγκεντρώθηκαν από όλες τις γωνιές του κόσμου για να συνθέσουν τη μοναδική γεύση του: νιφάδες χρυσού 24 καρατίων, μια συλλεκτική έκδοση κονιάκ Courvoisier, θαλασσινό αλάτι από την περιοχή Carmargue της Γαλλίας, βανίλια από την Ταϊτή, βουτυρόκρεμα από τη Νορμανδία, σοκολάτα από το πιο διάσημο ζαχαροπλαστείο της Ιταλίας, ενώ για τη διακόσμηση του χρησιμοποιήθηκε μοριακό χαβιάρι, που περιείχε μια συλλεκτική έκδοση σαμπάνιας.

Διαβάστε ακόμη:

Εμάς ποιος θα μας καταλάβει; 18 καθημερινές μάχες που δίνει κάθε γυναίκα

Robin Williams: Πώς συμπεριφερόταν το τελευταίο διάστημα στο πλατό;