Συγκινητικό: 99χρονη βοηθά καθημερινά τα παιδιά που έχουν ανάγκη με έναν εκπληκτικό τρόπο

Συγκινητικό: 99χρονη βοηθά καθημερινά τα παιδιά που έχουν ανάγκη με έναν εκπληκτικό τρόπο

Η ανθρωπιά χρόνια… δεν κοιτά!

Η Lillian Weber ζει στην Αϊόβα και μπορεί σίγουρα να αποτελέσει ένα πρότυπο προς μίμηση και ένα τρανό παράδειγμα ανθρωπιάς για όλους μας, αφού παρά τα 99 έτη που τη βαραίνουν, βρίσκει τη δύναμη να βοηθά αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη. Η Lillian τα τελευταία χρόνια προσπαθεί με το δικό της τρόπο καθημερινά να βοηθήσει τα άπορα παιδιά της Αφρικής, ράβοντας με ιδιαίτερο ζήλο για αυτά ένα φόρεμα ημερησίως.


Η καλή Σαμαρείτισσα έχει θέσει ως στόχο της να έχει ράψει 1.000 φορέματα μέχρι τα 100α γενέθλιά της και όπως φαίνεται μάλλον θα τα έχει καταφέρει, αφού έχει ήδη φτάσει τα 840. Αν και έχει δηλώσει πως θα μπορούσε να φτιάχνει ακόμα και δύο φορέματα τη μέρα, αυτή προτιμά να φτιάχνει μόνο ένα, προκειμένου να μπορεί να το περιποιηθεί περισσότερο και τα κοριτσάκια που θα το φορέσουν να νιώθουν χαρούμενα για τα όμορφα ρούχα τους.


Τα κορίτσια της Αφρικής από την πλευρά τους, φαίνεται πως εκτιμούν απεριόριστα τον κόπο που κάνει καθημερινά η γλυκύτατη κυρία, στέλνοντάς της φωτογραφίες στις οποίες φορούν τις δημιουργίες της και ευχαριστώντας την με τον τρόπο τους. Ευχόμαστε στην αξιοθαύμαστη Lillian να πετύχει το στόχο της μέχρι τις 6 Μαΐου που είναι τα γενέθλιά της.

Διαβάστε ακόμη:

Βγάλτε τις καλύτερες selfies με ένα τρικ που δεν πιστεύατε ποτέ ότι είναι απαραίτητο

Ο απόλυτος εξευτελισμός: Τον ρεζίλεψε γιατί ασχολούνταν με το κινητό του και όχι με εκείνη