New Media Studies: Το «κλειδί» στην Τηλεοπτική Δημοσιογραφία και τα Media!

New Media Studies: Το «κλειδί» στην Τηλεοπτική Δημοσιογραφία και τα Media!

Με την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη

Στην κρίση βρίσκεται η ευκαιρία. Σήμερα που τα media μετασχηματίζονται, η New Media Studies με την υπογραφή του Σταμάτη Μαλέλη αλλάζει τα δεδομένα, με διαφορετική φιλοσοφία, νέο πρόγραμμα σπουδών, υπερσύχρονες εγκαταστάσεις και εξασφαλισμένη πρακτική εξάσκηση στα μεγαλύτερα και περισσότερα συγκροτήματα τηλεοπτικών και online media.

Διαφορετική φιλοσοφία γύρω από τον δημοσιογράφο του σήμερα
Στη NMS ααναδεικνύεται η νέα media personality, ο άνθρωπος δηλαδή που θα συνδυάζει γνώσεις τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, διαδικτυακής, ραδιοφωνικής δημοσιογραφίας και θα ξέρει να επικοινωνεί σωστά. Ένα πολυεργαλείο με ήθος και πάθος για τη δουλειά του.


Βιωματική γνώση και πραγματική εμπειρία. Το πλέον ολοκληρωμένο πρόγραμμα που συνδυάζει την πολύπλευρη γνώση με την πρακτική εφαρμογή για την Τηλεοπτική Δημοσιογραφία, το Ραδιόφωνο, τα Social Media, την Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις.

News Control Low


Ζεις τη μαγική εμπειρία πίσω και μπροστά από την κάμερα. Κάνεις έρευνα, ρεπορτάζ, μπαίνεις στο Control Room, νιώθεις την ένταση του newsroom, κάνεις μοντάζ, ανεβάζεις την είδηση στα social mediα και στα μεγαλύτερα portals, κάνεις τη δική σου ραδιοφωνική εκπομπή, κάνεις τηλεοπτικά δοκιμαστικά, είσαι έτοιμος και βγαίνεις στον αέρα. Πάνω από 23 διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα. Όλα σε 3 μεστά εξάμηνα γεμάτα ένταση και εμπειρίες!


Μαθαίνεις δίπλα στους κορυφαίους επαγγελματίες, που σε εμπνέουν για το διαφορετικό.
Δημοσιογράφοι, τηλεοπτικοί παραγωγοί, επικοινωνιολόγοι, social media experts, κάτω από την καθοδήγηση του Σταμάτη Μαλέλη είναι δίπλα στους φοιτητές, εμπνέοντας τους με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Κάνεις πρακτική εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
Σπουδάζεις στο 1o Media Concept Building σε χώρους άνω των 500τμ με Web TV Studio, Radio Studio, Studio Montage, Αίθουσες Καινοτομίας, Digital Room.

Σου ανοίγονται νέοι ορίζοντες και σου δίνονται πραγματικές ευκαιρίες εξέλιξης.
Μέσω του πολυδιάστατου προγράμματος, της διαφορετικής φιλοσοφίας και την εξειδικευμένη και πολύπλευρη πρακτική εξάσκηση η N.M.S δίνει πολλαπλές επιλογές σταδιοδρομίας στους αποφοίτους της.
Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν ως δημοσιογράφοι αλλά και ως άτομα της παραγωγής μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Επιπλέον όμως, μπορούν να ηγηθούν σε τμήματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων σε πολυεθνικές εταιρίες.


100% των σπουδαστών κάνουν πρακτική και πάνω από 67% εργάζεται στα μεγαλύτερα media μέσα σε 6 μήνες.
Οι απόφοιτοι της New Media Studies βρίσκονται μπροστά και πίσω από τις κάμερες και στελεχώνουν τις γνωστότερες τηλεοπτικές εκπομπές, WebTVs και τα μεγαλύτερα portals και blogs.

Η New Media Studies δεν υπόσχεται, δίνει πραγματικές ευκαιρίες εξέλιξης μέσα από συγκεκριμένες διαδικασίες και το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργασιών.

Μην αφήσεις την ευκαιρία. Ζήσε κι εσύ αυτό το μοναδικό ταξίδι και κατέκτησε τον κόσμο της τηλεόρασης και των media.

Για να γνωρίσετε καλύτερα την New Media Studies, επισκεφθείτε το http://www.newmediastudies.gr/ ή επικοινωνήστε με το 210-7709100