Έγινε μαζορέτα και έσωσε τη ζωή της: Η απίστευτη ιστορία της έφηβης Lynne

Γωγώ Φούντα
Έγινε μαζορέτα και έσωσε τη ζωή της: Η απίστευτη ιστορία της έφηβης Lynne

Ακόμη ένα κορίτσι που πάλεψε με την μάστιγα της εποχής

H ανορεξία είναι μία από τις μεγαλύτερες πληγές της νεολαίας, και δυστυχώς κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο να γίνει αντιληπτό από την αρχή. Όπως ακριβώς συνέβη και στην Lynne Lang η οποία διεγνώσθη με διατροφικές διαταραχές στην ηλικία των 15 ετών.

H Lynne ήταν ένα φυσιολογικό κορίτσι, το οποίο ασχολούνταν με το cheerleading στο οποίο έτρεφε ιδιαίτερη αγάπη. Παρόλα αυτά, η σιλουέτα της όσο πήγαινε και συρρικνωνόταν με αποτέλεσμα στην ηλικία των 15 να μοιάζει με μικρό κοριτσάκι. Mέσα σε μόλις 18 μήνες, το σώμα της κυριολεκτικά κατέρρευσε, ενώ οι γονείς της δεν ανησυχούσαν επειδή οι γιατροί τους διαβεβαίωναν ότι η απώλεια κιλών ήταν σημάδι της εφηβείας.

Αυτή που ανησύχησε ήταν η γιαγιά της, η οποία γνώριζε ότι η εγγονή της ήταν γενικά ντροπαλή και συνεσταλμένη, και πως με δυσκολία θα μιλούσε στους γονείς της αν όντως είχε κάτι. Mέχρι που κάποια στιγμή η καρδιά της την πρόδωσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και έπρεπε να μπει σε μηχανική υποστήριξη.

«Σοκαρίστηκα όταν είδα ότι η καρδιά μου χρειαζόταν βοήθεια για να δουλέψει. Aλλά ήταν το σοκ που χρειαζόμουν. Είχα χάσει τα πάντα και ένιωθα άρρωστη 24 ώρες το 24ωρο», παραδέχεται. «Αυτό που με έκανε να παλέψω, ήταν η σκέψη ότι ίσως να μην μπορούσα ποτέ ξανά να χορέψω ως μαζορέτα», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Nομίζεις ότι μεγάλωσες;10 πράγματα που σε τρομάζουν ακόμα και σήμερα!

Η φρίκη των πλαστικών επέμβασεων στη Νότια Κορέα αποτυπωμένη σε φωτογραφίες