Nομίζεις ότι μεγάλωσες;10 πράγματα που σε τρομάζουν ακόμα και σήμερα!

Nομίζεις ότι μεγάλωσες;10 πράγματα που σε τρομάζουν ακόμα και σήμερα!

Από στις βελόνες και το σκοτεινό υπόγειο της πολυκατοικίας μέχρι το κήρυγμα της μαμάς! Ποιος ενήλικας;

1. Το να πας στην κουζίνα μέσα στο βράδυ. Είσαι μισοκοιμισμένη και το μυαλό σου παίζει διάφορα παιχνίδια. Εσύ, όμως, διψάς και πρέπει να πιεις νερό. Και τη στιγμή που κατευθύνεσαι προς την κουζίνα σκέφτεσαι: "Λες τη στιγμή που θα περνάω από το σαλόνι να δω κάποιον να κάθεται στον καναπέ"; Για αυτό και ανοίγεις όλα τα φώτα και τρέχεις γρήγορα προς τον καναπέ μόλις πιει το νερό!

2. Βελόνες και εξετάσεις αίματος! Νόμιζες μεγαλώνοντας θα ξεπερνούσες το φόβο που νιώθεις λίγα δευτερόλεπτα πριν η κυρία με την άσπρη ποδιά γυρίσει προς το μέρος σου κρατώντας τη σύριγγα. Τελικά δεν τα κατάφερες!

3. Τα πρώτα ραντεβού. Ας μιλήσουμε για αμήχανες στιγμές με δόσεις σεξουαλικής έντασης. Το μόνο πιο τρομακτικό από το πρώτο ραντεβού με κάποιον που σου αρέσει πολύ είναι το πρώτο ραντεβού με μια αρκούδα! Σε κατανοούμε.

4. Το να σε πλησιάσει ένας ξένος. Τι θέλει; Γιατί μου μιλάει; Μπορεί να είσαι 30 χρονών αλλά θέλει να σε απαγάγει! Αυτό που μας έλεγαν μικρές να μην μιλάμε σε ξένους που μας πλησιάζουν δεν θα φύγει ποτέ από τους φόβους μας.

5. Οι φωνές της μαμάς σου. Πλέον δεν μπορεί να σε βάλει τιμωρία, ούτε να σου απαγορεύσει την έξοδο για ένα μήνα. Γιατί φοβάσαι ακόμα και τώρα το κήρυγμά της;

6. Το να σκιστεί το ρούχο σου. Όλοι έχουμε δει κάποια στιγμή στη ζωή μας το όνειρο πως είμαστε ξαφνικά γυμνοί στο σχολείο. Αυτό το όνειρο μπορεί να μας στοιχειώσει για πάντα. Για αυτό όταν φοράς ένα στενό φόρεμα ή παντελόνι ο φόβος σου να σκιστεί και να αποκαλύψει τα πάντα δεν έφυγε ποτέ.

7. Ο οδοντίατρος. Τα εργαλεία των οδοντιάτρων δεν φτιάχτηκαν για να κόψουν τη γλώσσα σου ή να τρυπήσουν τον εγκέφαλό σου! Ναι, μπορεί να είναι άβολο ένας ξένος να βάζει τα χέρια του στο στόμα σου, αλλά μην σε πιάνει πανικός. Ξεπέρασέ το κάποια στιγμή.

8. Το να μιλάς δημόσια. Τόσα μάτια πάνω σου και όλοι να κρέμονται από τα χείλη σου. Από το δημοτικό ένιωθες περίεργα όταν σε έβαζε ο δάσκαλος να πεις το μάθημα όρθια μπροστά στα παιδιά. Ακόμα και σήμερα στα meetings του γραφείου νιώθεις σαν εκείνο το αθώο παιδί!

9. Οι μέλισσες. Πολύ πιο μικρές από σένα σε μέγεθος, έχεις ήδη σκοτώσει στη ζωή σου καμιά δεκαριά, αλλά εξακολουθούν και σε φοβίζουν. Γιατί;

10. Μία βόλτα στο υπόγειο. Έχεις αποθήκη στο υπόγειο της πολυκατοικίας που μένεις; Η επίσκεψή του για να πάρεις ότι χρειάζεσαι γίνεται μόνο πρωινές ώρες και πάντα έχεις στο νου σου να ανάβεις όλα τα φώτα. Φεύγοντας μάλιστα ανεβαίνεις με ταχύτητα σπρίντερ τα τελευταία σκαλιά!

Είδες πόσο σε ξέρουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Aniston είναι 3 μηνών έγκυος