Πρωταθλήτριες και στην Ανακύκλωση!

Πρωταθλήτριες και στην Ανακύκλωση!

Facebook διαγωνισμός της Tetra Pak για την ανακύκλωση των χάρτινων συσκευασιών

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ενθαρρύνετε τα παιδιά να υιοθετήσουν καλές συνήθειες για την προστασία του περιβάλλοντος; Όλα ξεκινούν από το σπίτι. Ξεκινήστε, επιλέγοντας και ανακυκλώνοντας χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak® για να τους δώσετε μια νέα ζωή. Τα βήματα για να γίνετε Πρωταθλήτριες και στην Ανακύκλωση είναι απλά, και η Tetra Pak φροντίζει να σας τα εξηγήσει με ένα facebook διαγωνισμό που τεστάρει τις γνώσεις σας.

Στη σελίδα της Tetra Pak στο facebook, σας περιμένει ο Recycling Champion της Tetra Pak και σας καλεί να λάβετε μέρος σε τρία εκπαιδευτικά challenges για να μπείτε στην κλήρωση και να διεκδικήσετε 3 smartphones Xiaomi Redmi Note 9T!

Από τις 5 Απριλίου και κάθε εβδομάδα ο Recycling Champion της Tetra Pak απαντά στην ερώτηση της εβδομάδας παρέα με ένα γνωστό και αγαπημένο πρόσωπο. Τα challenges είναι τρία, το ίδιο και οι ερωτήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video της εβδομάδας, να ψηφίσετε ποιος από τους 2 πρωταγωνιστές απαντά σωστά και να μπείτε στην κλήρωση για το smartphone. Προσοχή! Ένας από τους 2 προσπαθεί να σε μπερδέψει – η σωστή απάντηση είναι μία. Η Madame Ginger, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου αναμετριούνται με τον Recycling Champion της Tetra Pak και εμείς αποφασίζουμε ποιος απαντά σωστά κάθε εβδομάδα.

Με το challenge “Πρωταθλητές στην Ανακύκλωση”, η Tetra Pak μας ενημερώνει για τη σημασία της ανακύκλωσης στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος. Παράλληλα μας παρακινεί να κάνουμε συνήθεια την ανακύκλωση χάρτινων συσκευασιών, απορρίπτοντάς τες στους μπλε κάδους της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), όπου και ξεκινά το ταξίδι τους για μια νέα ζωή.

Μάθετε περισσότερα και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στη σελίδα της Tetra Pak στο facebook, ψηφίστε και κερδίστε!

Μάθετε περισσότερα εδώ.