Καρκίνος Μαστού: Η Teleperformance Greece μάς καλεί να βάλουμε την πρόληψη σε προτεραιότητα!

Καρκίνος Μαστού: Η Teleperformance Greece μάς καλεί να βάλουμε την πρόληψη σε προτεραιότητα!

Η Teleperformance Greece αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα εταιρείας η οποία αναδεικνύει την αξία της πρόληψης μέσα από δράσεις που μας ενημερώνουν και μας κινητοποιούν απέναντι στον καρκίνο του μαστού.

Αν υπάρχει ένας μήνας που έχει ξεχωριστή σημασία για κάθε γυναίκα, αυτός είναι ο Οκτώβριος. Και αυτό γιατί έχει καθιερωθεί ως ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, ή αλλιώς “Pink October.

Όμως γιατί υπάρχει τόση φασαρία γύρω από «αυτόν τον τύπο καρκίνου»; Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και δείχνουν ότι μας αφορά όλες. Ο καρκίνος του μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες με 1 στις 8 γυναίκες να προβλέπεται πως θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού κάποια στιγμή της ζωής της, ενώ αποτελεί την 1η αιτία θανάτου από καρκίνο σε γυναίκες παγκοσμίως.

Τα ευχάριστα νέα, ωστόσο, είναι ότι υπάρχουν 97% πιθανότητες πλήρους ίασης, αν διαγνωστεί εγκαίρως. Και αυτό ακριβώς είναι το point του κειμένου που διαβάζεις. Διότι το ποσοστό αυτό αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης στη «μάχη» μας ενάντια στη συγκεκριμένη ασθένεια, κάτι που μας υπενθυμίζει η Teleperformance Greece στη νέα της καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά για τις γυναίκες

Η Teleperformance Greece αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα εταιρείας η οποία αναδεικνύει την αξία της πρόληψης μέσα από δράσεις που μας ενημερώνουν και μας κινητοποιούν απέναντι στον καρκίνο του μαστού. Διότι μέσα από τις πρωτοβουλίες της στο πλαίσιο του #PinkOctober, όχι μόνο μας ενημερώνει, αλλά παράλληλα μας στηρίζει έμπρακτα στην προσπάθειά μας να διαφυλάξουμε την υγεία μας.

Για μία ακόμη χρονιά η Teleperformance Greece, η μεγαλύτερη εταιρεία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών της χώρας, βρίσκεται στο πλευρό όλων των γυναικών στηρίζοντας τον αγώνα για την ενημέρωση και την πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Teleperformance Greece προσφέρει 1.000 δωρεάν υπερήχους μαστού στο κοινό. Μάλιστα, η προσφορά υπερήχων μαστού είναι μια δράση που υλοποιείται από την εταιρεία εδώ και 11 χρόνια για τις εργαζόμενές της στην Ελλάδα, μετρώντας σήμερα πάνω από 9.000 υπερήχους. Επιπλέον, για πέμπτη συνεχή χρονιά η Teleperformance Greece στήριξε ενεργά το Greece Race for the Cure ως ο Επίσημος Χορηγός Εθελοντών.

«Στον καρκίνο του μαστού, μιλάμε όλοι, όλες και όλα την ίδια γλώσσα. Αυτήν της πρόληψης».

Αυτό είναι το σημαντικότερο μήνυμα της Teleperformance Greece, που κάνει spread μέσα από τη νέα της καμπάνια για τον μήνα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, καλώντας μας να κλείσουμε τώρα το ραντεβού μας για έναν δωρεάν υπέρηχο μαστού.

Το μήνυμα αυτό την ίδια ώρα αποτελεί ένα σύνθημα-αναφορά στον πολύ-πολιτισμικό χαρακτήρα και τις αξίες της ισότητας, της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης που διέπουν την εταιρεία, η οποία στηρίζει έμπρακτα την κοινωνία, τόσο μέσα από την εταιρική κουλτούρα της όσο και μέσα από της δράσεις που διοργανώνει.

inside.jpg

Τα facts που αξίζουν την προσοχή μας και μπορούν να σώσουν ζωές

Το πρώτο βήμα για να φροντίσουμε την υγεία μας και να προστατευτούμε από τον καρκίνο του μαστού είναι να είμαστε καλά ενημερωμένες γύρω από την ασθένεια και τον ρόλο της πρόληψης.

Για παράδειγμα, ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής και δη, το να διατηρούμε ένα υγιές σωματικό βάρος, να ασκούμαστε και να μετριάσουμε την κατανάλωση αλκοόλ, είναι βήματα που μπορούν να μας ωφελήσουν. Επίσης, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν υπάρχει οικογενειακό ιατρικό ιστορικό και να απευθυνθούμε σε έναν χειρουργό μαστού, για να μας κατευθύνει καταλλήλως.

Το βασικότερο είναι να αλλάξουμε την οπτική μας και να κάνουμε τον προληπτικό έλεγχο κομμάτι της ζωής μας κατανοώντας ότι μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Ξεκινώντας από τον εαυτό μας, να δώσουμε σημασία στην αυτοεξέταση ως συμπληρωματική ενέργεια για να γνωρίσουμε καλύτερα το σώμα μας και, ανάλογα με την ηλικία που βρισκόμαστε, να κάνουμε τις κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις.

«Στον καρκίνο του μαστού, μιλάμε όλοι, όλες και όλα την ίδια γλώσσα. Αυτήν της πρόληψης». Κάνε, λοιπόν, το πρώτο βήμα αυτόν τον Οκτώβριο και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδική πλατφόρμα της Teleperformance Greece για έναν δωρεάν υπέρηχο μαστού. Σου συνιστούμε να μην χάσεις χρόνο γιατί υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός αιτήσεων και θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας!

Και να θυμάσαι, είμαστε μαζί στην πρόληψη και την ενημέρωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Breast_Cancer.jpg