Η Leona Lewis σε καμπάνια κατά των πειραμάτων σε ζώα!

Η Leona Lewis σε καμπάνια κατά των πειραμάτων σε ζώα!

Επίσημα ως εκπρόσωπος του The Body Shop

Η Leona Lewis , είναι η νέα Brand Activist της The Body Shop,η οποία κρατώνατς στην αγκαλιά της το αγαπημένο της pet, γιορτάζει και στηρίζει την απαγόρευση των πειραμάτων στα ζώα για καλλυντικά προϊόντα. Πρόκειται για μια ημέρα ορόσημο για τη The Body Shop και την Cruelty Free International, οι οποίες δικαιώνονται μετά από 20 χρόνια συνεχών εκστρατειών.

Από τις 11/03, απαγορεύεται η εισαγωγή και η πώληση στην Ευρωπαϊκή Ένωση νέων καλλυντικών προϊόντων και συστατικών που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα σε οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο. Η The Body Shop είναι μια από τις ελάχιστες εταιρείες ομορφιάς που δε θα επηρεαστεί από την απαγόρευση, καθώς ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι Ενάντια στα Πειράματα σε Ζώα. Η Leona λέει: «Καλώ όλους εσάς να υπογράψετε την αίτηση της Cruelty Free International ώστε να επιβάλλουμε στις κυβερνήσεις όλων των χωρών να εφαρμόσουν την απαγόρευση των πειραμάτων στα ζώα για καλλυντικούς σκοπούς. Όλοι μαζί μπορούμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα παγκοσμίως ότι η ομορφιά Χωρίς Βαναυσότητα σε Ζώα είναι συνώνυμο της έννοιας της ανθρωπιάς».

Οι The Body Shop και της Cruelty Free International συνεχίζουν φυσικά την εκστρατεία με απώτερο σκοπό την εφαρμογή της απαγόρευσης των πειραμάτων στα ζώα σε παγκόσμιο επίπεδο. Γι' αυτό, καλούν όλο τον κόσμο να στηρίξει αυτή την προσπάθεια υπογράφοντας τις αντίστοιχες αιτήσεις, οι οποίες θα παρουσιαστούν στις κυβερνήσεις και τους αρμόδιους φορείς όλων των χωρών.

Διαβάστε ακόμη:

Miranda Kerr- Jessica Alba- Danni Minogue: Σας συμβουλεύουν πώς μπορείτε να σώσετε τον πλανήτη

Dok-ing XD: Δείτε το νέο οικολογικό ηλεκτρικό τριθέσιο αμάξι