Τα δώρα που κάθε tech lover θα εκτιμήσει αυτά τα Χριστούγεννα

Τα δώρα που κάθε tech lover θα εκτιμήσει αυτά τα Χριστούγεννα

Αυτά είναι τα καλύτερα tech δώρα που ξεχωρίσαμε από τα καταστήματα του Golden Hall και ανυπομονούν να λάβουν οι παραλήπτες της gift list σου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι tech lovers έχουν την τιμητική τους στη λίστα με τους παραλήπτες των γιορτινών δώρων σου. Ο αδερφός, ο σύντροφος, η συνάδελφος που σου έτυχε στην κλήρωση του Secret Santa, ανυπομονούν να λάβουν ένα πρωτότυπο gadget που θα κάνει πιο άνετη την καθημερινότητά τους το 2023, με τον πιο high tech τρόπο.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό αγορών με ξεχωριστές προτάσεις δώρων που θα ενθουσιάσουν ακόμη και τον πιο ενημερωμένo φαν της τεχνολογίας. Από wearable μέχρι ασύρματους φορτιστές και από φορητά ηχεία μέχρι «συμμάχους» μαγειρικής: Αυτά είναι τα καλύτερα tech δώρα που ξεχωρίσαμε από τα καταστήματα του Golden Hall και ανυπομονούν να λάβουν οι παραλήπτες της gift list σου.

Μία μηχανή καφέ για να είναι πιο αισιόδοξα και γευστικά τα πρωινά του 2023

Επειδή η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εσύ θέλεις κάθε μέρα του νέου έτους να είναι καλή για τον σύντροφό σου, φέτος μπορείς να του χαρίσεις τη μηχανή καφέ Vertuo Pop από το κατάστημα Nespresso. Πρόκειται για μία minimal συσκευή, που με το design, το χρώμα και τις λειτουργίες της, θα φέρει μία pop «επανάσταση» στα πρωινά του αγαπημένου σου.

Nespresso, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 2106821616

Ένα φορητό ηχείο για εκείνον που θέλει ακουστικές εμπειρίες σε πλήρη ένταση

Αν υπάρχει στη λίστα σου ένα πρόσωπο που ξέρει τα πάντα από μουσική και σε ενημερώνει για κάθε νέα κυκλοφορία, χάρισέ του ένα δώρο, όπως το φορητό ηχείο SRS-XG300 από το κατάστημα Sony Center, το οποίο θα του προσφέρει κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεται, ανεπανάληπτες εμπειρίες ακρόασης. Το συγκεκριμένο ηχείο είναι ανθεκτικό και διαθέτει μία πτυσσόμενη λαβή για εύκολη μεταφορά, όταν θα θέλει να το έχει μαζί του στο σπίτι ή τις πεζοπορίες του.

Sony Center, στο ισογείο του Golden Hall, τηλ. 2106832100

Μία οικιακή συσκευή που βελτιώνει τη διατροφή μας με τον πιο εύκολο τρόπο

Μία οικιακή συσκευή που θα προσφέρει στην αδερφή σου πιο υγιεινά γεύματα σε λιγότερο χρόνο, είναι το δώρο που θα... αναθερμάνει τη σχέση της με το μαγείρεμα. Αυτή η συσκευή είναι το προηγμένο Mi Smart Air Fryer, το οποίο εγγυάται ένα μαγείρεμα με λιγότερα λιπαρά, είναι εξοπλισμένο με τη 360° θερμαινόμενη κυκλοφορία αέρα και διαθέτει «έξυπνο» προγραμματισμό, για να περιμένει την αδερφή σου ένα ζεστό γεύμα όταν επιστρέφει στο σπίτι. Μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Mi Store.

Mi Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 211 9997333

Ένας ασύρματος φορτιστής για εκείνη που ζει μία super fast καθημερινότητα

Η συνάδελφος που σου έτυχε στο Secret Santa είναι μία πολυάσχολη μαμά που ζει μία καθημερινότητα σε… super fast ρυθμούς; Τότε, ένας ασύρματος φορτιστής Super Fast Charger από το κατάστημα Tricks & Treats είναι το κομψό και πρακτικό gadget που χρειάζεται στο γραφείο, για να γεμίζει τη μπαταρία του κινητού της

Tricks & Treats, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6839278

Ένα wearable με μεγάλη αυτονομία που γίνεται μία προέκταση του εαυτού μας

Θέλεις το δώρο σου να παρακινήσει τον πατέρα σου να αθλείται περισσότερο; Αν απάντησες «ναι», δεν υπάρχει πιο κατάλληλο δώρο από το Huawei Watch GT3. Πρόκειται για ένα κορυφαίο smartwatch που θα βρεις στο κατάστημα Public και ξεχωρίζει για την ανθεκτικότητα, τη μεγάλη αυτονομία και τις περισσότερες από 100 λειτουργίες προπόνησης που προσφέρει στον χρήστη.

Public, στο ισόγειο του Golden Hall, τηλ. 210 6838886

Το νέο, εύχρηστο iPad 10ης γενιάς θα αναβαθμίσει το home office σου

Φυσικά, από τη λίστα των παραληπτών δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομά σου. Αν θέλεις να σε επιβραβεύσεις με ένα γιορτινό δώρο για όσα κατάφερες μέσα στο 2022, τότε το νέο iPad 10th generation είναι η προσθήκη που δεν πρέπει να λείπει από το home office σου. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει μία άνετη οθόνη liquid retina, δύο προηγμένες κάμερες των 12MP και σου προσφέρει όπου και αν είσαι τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες θέασης, ακρόασης και gaming. Θα τη βρεις στο κατάστημα iStorm.

iStorm, στον 1ο όροφο του Golden Hall, τηλ. 211 999 7590


Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και χρειάζεται να προετοιμάσεις έγκαιρα τα δώρα που θα προσφέρεις στους αγαπημένους σου, ώστε να μην τρέχεις την τελευταία στιγμή. Σε κάθε περίπτωση, στο Golden Hall θα βρεις τα tech δώρα που θα «πλημμυρίσουν» με χαρά και ενθουσιασμό τις γιορτές των αγαπημένων σου προσώπων. Πριν την εξόρμηση σου στο Εμπορικό Κέντρο, κάνε απλώς την εγγραφή σου στο νέο site του Golden Hall για να ενημερωθείς για όλες τις επιλογές που έχεις στη διάθεσή σου!

Μην ξεχάσεις ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 18/12 από τις 11:00 μέχρι τις 20:00!