Πασχαλινά κουλουράκια με μέλι

7 SHARES

Όσο πιο μικρά κάνουμε τα κουλούρια μας τόσο πιο νόστιμα θα γίνουν. 

Επίσης, μπορούμε να τα αλείψουμε με σκέτο κρόκο. Nα έχουμε όμως υπόψιν μας ότι θα πάρουν περισσότερο χρώμα.

ΥΛΙΚΑ

500γρ. Αλεύρι μαλακό

1κ.γ. Μπέικιν πάουντερ

250γρ. Βούτυρο μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου

130γρ. Άχνη ζάχαρη

1κ.σ. Μέλι

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

1κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

7 SHARES
COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ