Εύκολες και λαχταριστές τηγανίτες σε 3 βήματα

Φτιάξτε παραδοσιακές τηγανίτες (με αυτό το γλυκό μεγαλώσαμε όλοι) και φέρτε άρωμα από την ελληνική ζαχαροπλαστική περασμένων δεκαετιών στην κουζίνα σας.

Υλικά
1 αυγό
1/2 φλιτζάνι γάλα
Αλεύρι
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
Μέλι

Εκτέλεση
1. Χτυπήστε το αυγό με τη ζάχαρη και προσθέστε το γάλα και όσο αλεύρι χρειάζεται με το μάτι για να γίνει ένας παχύρευστος χυλός.
2. Ζεστάνετε λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίξτε μια μια κουταλιά από το χυλό.
3. Όταν ροδίσουν από τη μια τις γυρίζετε και από την άλλη και μετά τις βγάζετε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρετε ζεστές περιχυμένες με μέλι

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ