Chocolatina: Η νέα σοκολάτα με στέβια από τη Medisei!

Chocolatina: Η νέα σοκολάτα με στέβια από τη Medisei!

Chocoholics ξεχάστε τις τύψεις! 

Η σοκολάτα θεωρείται γλυκός πειρασμός. Γι΄ αυτό το λόγο είναι από τις πρώτες τροφές που εξαιρούνται σε περιόδους δίαιτας. Αυτή η λανθασμένη άποψη πλέον καταργείται, έπειτα από αρκετές μελέτες που αποδεικνύουν την ευεργετική επίδραση της σοκολάτας στον οργανισμό.


Η σοκολάτα περιέχει σημαντικές ποσότητες από μαγνήσιο, φώσφορο, ασβέστιο, σίδηρο, φυτικές ίνες, πολυφαινόλες και λιποδιαλυτές βιταμίνες. Τα θρεπτικά αυτά συστατικά την καθιστούν απόλυτα ωφέλιμη για τον οργανισμό, συμβάλλοντας στην πρόληψη της υπέρτασης και των καρδιαγγειακών νοσημάτων. Η κατανάλωση σοκολάτας αυξάνει τα επίπεδα σεροτονίνης και ενδορφινών στον οργανισμό ρυθμίζοντας τη διάθεση.


Οι σοκολάτες Chocolatina με στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και υψηλή περιεκτικότητα σε κακάο αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Τις συστήνει άλλωστε και το κέντρο διατροφής Nutricenter ως τις πλέον ιδανικές για όσους θέλουν ένα φυσιολογικό βάρος, για άτομα με Διαβήτη, για Παχύσαρκους και όσους θέλουν να καταναλώνουν υγιεινές τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά. Διαθέσιμες μόνο στα φαρμακεία, σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις: Μαύρη, Γάλακτος, Γάλακτος με πορτοκάλι, Γάλακτος με Crispies.