Master Chocolate Barista by Nestlé Chocolate: Δύο νικητές, ένα Μεγάλο Δώρο!

Master Chocolate Barista by Nestlé Chocolate: Δύο νικητές, ένα Μεγάλο Δώρο!

Ο πιο γλυκός διαγωνισμός για... chocoholics!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου ο τελικός του πιο «γλυκού» διαγωνισμού με την υπογραφή της Nestlé Chocolate!

Στον πρώτο διαγωνισμό ροφήματος σοκολάτας «Master Chocolate Barista», συμμετείχαν baristi από όλη την Ελλάδα υποβάλλοντας ηλεκτρονικά τις δικές τους πρωτότυπες συνταγές ζεστής ή κρύας σοκολάτας. Με κριτήρια την εφευρετικότητα, την ισορροπία των γεύσεων/ υλικών και το food styling, η εξειδικευμένη ομάδα της Nestlé Chocolate και ο Στέλιος Παρλιάρος επέλεξαν τις δέκα καλύτερες συνταγές που διαγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο χώρο του Sweet Alchemy, το εργαστήρι του Στέλιου Παρλιάρου, στην Κηφισιά.

NESTLE CHOCOLATE 8 12dc3

Οι δέκα baristi, έχοντας ως πρώτη ύλη τις σοκολάτες Nestlé Chocolate & Λευκή Σοκολάτα, κλήθηκαν να παρουσιάσουν με ευφάνταστο & δημιουργικό τρόπο τη δική τους συνταγή με στόχο να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από τους Στέλιο Παρλιάρο, Κική Ζαρωτιάδου (Beverages Manager, Nestlé Professional) και Πασχάλη Καστανά (Διευθυντή Προϊόντων και Τεχνολογίας, Nestlé Ελλάς Α.Ε.).

H κριτική επιτροπή ανέδειξε τους Παναγιώτη Μπανιά & Δημήτρη Τσικνή ως τους 2 πρώτους Master Chocolate Baristi, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ελβετία και θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία μύησης στα μυστικά της σοκολάτας από τους ειδικούς της Nestlé!

Τους νικητές συμπλήρωσαν και οι 3 baristi, Νίκος Πέτκος, Μιχάλης Τούλος & Δημήτρης Φυντάνης οι οποίοι έλαβαν τιμητική διάκριση καταλαμβάνοντας την 3η, 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Στον τελικό του διαγωνισμού συμμετείχαν επιλεγμένα MME και food bloggers που είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν όλες τις συνταγές και να συμβάλλουν με την ψήφο τους στην ανάδειξη των νικητών.