Βόρεια ή Νότια; Όπου και να πας, έχει... ecstaSEA!

Rakkan και Varoulko σε μια συνεργασία... έκπληξη, μόνο για τις 4 Πέμπτες του Μαίου! 

Με την πρώτη ματιά σού φαίνεται περίεργο: η Ιαπωνική fusion κουζίνα μπορεί να φλερτάρει με την Μεσόγειο; Κι όμως! Αρκεί η φαντασία και η δημιουργικότητα 2 κορυφαίων chef για να τις "παντρέψουν" σε ένα απολαυστικό μενού που μοσχοβολάει θάλασσα, με πιάτα που σε ταξιδεύουν σε Ανατολή και Δύση μέσα σε μια βραδιά! 

 

Και το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλύτερα από... ecstaSEA! Το Rakkan Bar Restaurant, "προορισμός" για τους λάτρεις της Ιαπωνικής fusion κουζίνας στην Αθήνα, ενώνει τις «δυνάμεις» του με το βραβευμένο εστιατόριο VAROULKO Seaside και προσφέρουν μια ecstaSEA γεύσης, μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο menu 7 πιάτων, το οποίο "τρέχει" παράλληλα και στα 2 εστιατόρια, μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ, από τις 07 έως τις 28 Μαΐου.

Οι βραβευμένοι chef Naruse Fumiaki (Rakkan Bar Restaurant) και Λευτέρης Λαζάρου (VAROULKO Seaside) παντρεύουν τη δημιουργικότητα με την παράδοση και υπογράφουν ένα fixed menu το οποίο βασίζεται σε αγαπημένες «θαλασσινές» συνταγές από την Ασία, την Ευρώπη αλλά και την Ελλάδα, που κρατούν τον ουρανίσκο σε εγρήγορση!   

 

Πάρτε μια γεύση από το μενού ecstaSEA

salata cc905 

ΠΡΩΤΟ ΠΙΑΤΟ

RAKKAN

Fresh Seafood Salad 
Ανάμικτη πράσινη σαλάτα με φύκια, καλαμάρι, σολομό και λαυράκι 

VAROULKO SEASIDE

Carpaccio λαβράκι μαριναρισμένο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο


ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΑΤΟ

RAKKAN

King Crab Tartar 
Βασιλικό καβούρι με tobiko, truffle yuzu sauce  και avocado, mango και κανταΐφι

VAROULKO SEASIDE

Ψητή σουπιά με λάδι κύμινου

 kavouri 15b12

ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΟ

RAKKAN

Χιλιανό λαβράκι με πουρέ πατάτας  και σάλτσα σαμπάνιας με μίσο 

VAROULKO SEASIDE

Χριστόψαρο με τσορίθο & ταμπουλέ κουνουπίδι

 soupia 1 b9082

ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ

RAKKAN

Namelaka: Τραγανή γκοφρέτα πραλίνας σε crème σοκολάτας γάλακτος με ζελέ από passion fruit και πέρλες σοκολάτα 

VAROULKO SEASIDE

Κύβος λεμονιού με sorbet lychee και ζαχαρωμένα τριαντάφυλλα

 sokolata 87663

*Το menu ecstaSEA γεύσης θα βρίσκεται διαθέσιμο και στα δύο εστιατόρια για τις τέσσερις Πέμπτες του Μαΐου: Πέμπτη 07 • 14 • 21 Μαΐου και 28 Μαΐου, στα 58 ευρώ/άτομο. 

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ