Κάθε event θέλει το... Chefi του!

Κάθε event θέλει το... Chefi του!

Στο εστιατόριο Chefi The Restaurant, εσύ και οι καλεσμένοι σου θα περάσετε αξέχαστα! 


Ο αρμονικός συνδυασμός εξαιρετικών γεύσεων, άψογου service και κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας είναι αυτό που χαρακτηρίζει το CHEFI The Restaurant.


Το εστιατόριο «φιλοξενείται» σε μια μονοκατοικία με σύγχρονο, ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον που επεκτείνεται σε ένα υπέροχο ημιυπαίθριο χώρο, με πρόσβαση και θέα στον κήπο της μονοκατοικίας o οποίος είναι απλά... συγκλονιστικός.


Το CHEFI The Restaurant είναι το ιδανικό μέρος για να διοργανώσετε οποιοδήποτε προσωπικό event, σε καθημερινή βάση, μεσημέρι ή βράδυ. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό CHEFI μενού για κάθε ξεχωριστή περίσταση!


Ο εξαιρετικός chef, Αλέξανδρος Κοσσυβάσκης, σχεδιάζει ευφάνταστα και δημιουργικά μενού, ανάλογα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις – μενού καθιστό, μπουφές, finger food.


Το CHEFI The Restaurant είναι στην διάθεσή σας για να το διακοσμήσετε με το δικό σας προσωπικό γούστο αλλά και την ανεξάντλητη δημιουργικότητα των ανθρώπων του CHEFI. Φυσικά, την κάθε προσωπική σας δεξίωση έχετε την δυνατότητα να την πλαισιώσετε τόσο από ζωντανό μουσικό πρόγραμμα όσο και από DJs, της δικής σας επιλογής.

CHEFI The Restaurant,
Περικλέους 31, Χαλάνδρι
Κρατήσεις: 210 68 15 774
therestaurant@chefi.gr, www.chefi.gr